Biyiklikedi umutluanne7 Ayy aman MaşAllah 🩷 klima yok maalesef bizde. Zaten Ankara’da da pek olmuyor 😅
Biyiklikedi umutluanne7 Yaa çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah 🤲 kız evlat başka gerçekten.
haylaz95 Biyiklikedi ay valla vantilatörle aşk yaşıyoruz gündüz akşamları allahtan serin oluyorda geceleri uyuyabiliyoruz 23+3 ten selamlar 🥰
Biyiklikedi haylaz95 Allah sabır versin bizlere 🤲 yaz hanileliği zormuş. Kızımı Haziranda doğurmuştum ona rağmen zorlandım şimdi daha da zor 😅
haylaz95 Biyiklikedi ay ben hamile olmadan önce hamileleri görünce hep içim giderdi ve bir gün ben 4 mevsim hamile olmak istiyorum dedim ve öyle bir şey oldu bazen dua ederken dikkat etmek gerekiyormuş onu anladım 😅😅
Eres26 Selam anneler 21. Haftaya girdik ve bugün bogmacali tetanozun ilk dozunu oldum Haftadan sonra 2. Doz var
almirmomy Eres26 ben tek doz vuruldum çekindim canım bebeğinin hareketinde azalma oldu mu vurulduktan sonra
Eres26 almirmomy bilmem ki aşırı hareketli değil zaten ama az önce hissettim bebeği Neden çekindiniz tam olarak Bebeğin sağlığı için oluyoruz doğduktan sonra zaturre vs olmasın diye