Elif3419 umutluanne7 çok şükür iyiyim canım bugün tetanoz aşısı oldum biraz kolum ağrıyor ☺️ sen nasılsın
mavideniz9696 Elif3419 sağlık ocağında yapılıyor dimi ? Aşı için geldim diyince yapıyorlar mı hemen ? Yoksa önceden sipariş falan mı vermek gerekiyor hiç sağlık ocağına gitmedim hayatımda hiç bilmiyorum o yüzden Bende 10 gün sonra falan yaptıracağım da
Elif3419 mavideniz9696 evet sağlıkocağında yapılıyor 20+1’de aradım tetanoz aşısı olucam dedim pazartesi, çarşamba günü gel dediler kan tahlili verdim kalp atışına baktılar ve aşıyı vurdular canım bizim burada randevu almaya gerek yok direk gidiyoruz
Ayse71 Zarifokur canım ilk zamanlar belli olmuyor suan ekimin ortası doğum 39 da alıcaklar nasip olursa birde aşılama ile oldu benim
Klny umutluanne7 ay gün içerisinde hareket halinde olunca akşam tam dinlenmeye geçiyorum karnım taş gibi oluyor bir de ayaklarım davul gibi 😀😀 senin nasıl 🥰
Elif3419 umutluanne7 kolumu zor kaldırıyorum valla inşallah bu kadarla kalır bunada razıyım🤦🏼♀️ daha büyük yan etkileri söyleyenlerde var😅
Biyiklikedi Nasıl gidiyor hanımlar? Benim 2.gebeliğim olmasına rağmen haraketlerini 1 haftadır falan hissediyorum. 3 kilo falan aldım. Akşamları çok geriliyor karnım ve sıcaklandığım için zor uyuyorum.
haylaz95 Biyiklikedi ay valla vantilatörle aşk yaşıyoruz gündüz akşamları allahtan serin oluyorda geceleri uyuyabiliyoruz 23+3 ten selamlar 🥰
Biyiklikedi umutluanne7 Ayy aman MaşAllah 🩷 klima yok maalesef bizde. Zaten Ankara’da da pek olmuyor 😅