haylaz95 Elif3419 bende önümüzdeki ay park yatak bebek arabası kaba eşyalarını alacağım kıyafet ve geri kalan tüm şeylerini ağustosta almayı düşünüyoruz hayırlısıyla bakalım
ftmnrkrsad Eres26 benim 16.haftadan itibaren ağrıyor magnezyum verdi ama hala hareket ederken ağrı var
ftmnrkrsad 12yqzmılım ama 16olacak 16.haftadan itibaren magnezyum kullanıyorum ama idrar tahlillerim temiz akıntıyla o ağrının alakası yok bence çünkü ilk çocuğumda da akıntım vardı ağrı yoktu ben aşağıda sanıyorum bebeği
Eres26 ftmnrkrsad aynen akıntı ile Vajina agrisinin ilişkisi olmadığını biliyorum akıntıyı genel sormak istedim Bebisiniz kız mı erkek mi
ftmnrkrsad Eres26 erkek dedi dr ama bi ihtimal bekliyorum kız mı diye 🤭bi oğlum var kızı da tatmak isterim diye de sağlıkla gelsin Rabbim neylerse güzel eyler 🫠🫠
Eres26 ftmnrkrsad bana da erkek dedi doktor 😂 çok emin konuştu ama kafamda %1 acaba mı var benim de Allah gönlünüze göre versin
ftmnrkrsad Eres26 detaylıya girene kadar değişmeyecek 🤣🤣 hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatle gelsin de
Elif3419 hhllyyaa geçen çok yemek yemiştim kalp atışı gibi pıt pıt baya hissettim bütün gün ama 2 gündür hiçbir his yok☺️
Eres26 hhllyyaa bebek hareketi mi emin olamıyorum ilk gebelik diye ama bence o ya artık daha eminim gibi 20 olduk bugun Ama çok sık olmuyor aralıklı oluyor
hhllyyaa Elif3419 kaç haftalık oldunuz bende 3 gün önce falan bi hissettim sanki ama sonrasında tık yok strese girdim biraz
Elif3419 hhllyyaa 19+4’m uygulamada normaldir diye düşündüm ya erken diyorlar zaten ileriki haftalarda net hissederiz sizin kaçıncı hafta
hhllyyaa Elif3419 18+3 teyim bende 😊 evet daha vakit var diyolarda işte bi hissedip sonrası gelmeyince garip hissettim stres oldum