Eres26 Elif3419 idrar yolu enfeksiyonu çıktı o da yapabilir dedi artan kan hacmi vs vs hani olabilir gözüyle bakıyorlar
minismom umutluanne7 aman iyi canım bi sıkıntı olmasında evet stres yaptıysan oda etkilemis olabilir gecmis olsun
happyboy_ Elif3419 benimde felaket bir baş dönmesi yaşadım kulak kristallerin oynamış olabilir dedi tansiyonum normal çıktı
hhllyyaa ipekmila_17 bu zzamanlarda öyle olurmuş kaçtan sonra hatırlamıyorum şimdi ama ilerleyen zamanlarda hareket takibi önemliymiş sanırım 28den sonra mı neydi o zaman diyolar 2 saat bak hareket etmezse tatlı ye yürü falan 2 saat daha bekle yüne hareket yoksa doktora git
Oykukzy Elif3419 benimde 18+5olduk ama henüz bir hareket öyle hissetmedim ikinci hamilelik olunca bir de daha erken hissedilir diyorlar ya merak ediyorum bende
Elif3419 Oykukzy evet 2.hamilelikte daha erken hissedilir deniliyor duyarsınız yakında inşallah insan çok hevesleniyor bi hareket duymak istiyor ☺️
Klny Kızlar günaydın, bugün tetenoz ilk doz aşı oldum. İnanılmaz başım dönüyor hafif bulantım var. Yaşayan oldu mu, hafifletmek için neler yaptınız ?
minismom hhllyyaa ben daha hic bisey almadım cinsiyet belli degil olunca alcam insallah besigi arabası hazır stn bide kızımın bebeklik kıyafetleri var dısarıya giydirmek icin biseyler alırım
Elif3419 hhllyyaa Bugün şunları aldım canım alt açma örtüsü organizer işte içine ıslak mendil bez krem falan koyabilirsin çantayada biberon emzik ıvır zıvır koyarım diye düşündüm
ftmnrkrsad Eres26 benim 16.haftadan itibaren ağrıyor magnezyum verdi ama hala hareket ederken ağrı var
Elif3419 Aslında aldığımız şeyleri fikir olsun diye burada paylaşmaya başlasak güzel olur Birdahaki ay park yatak bebek arabası puseti almayı düşünüyoruz
haylaz95 Elif3419 bende önümüzdeki ay park yatak bebek arabası kaba eşyalarını alacağım kıyafet ve geri kalan tüm şeylerini ağustosta almayı düşünüyoruz hayırlısıyla bakalım