Ceylan1907 umutluanne7 yaa yavas yavas bitwr insallah bende mangal kokusuna gelemiyorum . Son 5 ayımız inşallah
Ceylan1907 BabeB su iciyormusun düzenli bende gecenmhaftalarda olmustu doktor ya su icmiyorsun yada birden iciyorsn demişti
BabeB Ceylan1907 içiyorum düzenli aralıklarla ama bu kez oldu. Şuanda kar ım sert hala o yüzden endişeleniyorum
Ceylan1907 BabeB sakın ol kanaman yok sonucta yarında devam ederse doktoruna mesaj at icin rahat etsin ama eminim sabaha gecicektir. Gazda olabilir hareket etmiyorsan gazda bırıkmiş olabilir
BabeB Ceylan1907 çok sağol yanıtın için. Hastaneye gittim idrar yolunda bakteri çıktı. Şimdi ilaç tedavisine başladım 🙏🏻
Dilara56 21 haftalık gebeyim sol göğüsümün altında aşırı hisizleşme ve kaburga batması var yaşayan var mı durumu ?
sibelzullu 21+2 🩷 uygulama 2 ekim gösteriyor ama abisi 9 ekimde 2 yaşına gireceği için sezaryen doğum olucak o yüzden daha erken gelir heralde 😅
Ceylan1907 Sizde sürekli elinizi karnınıza götürüp seviyormusunuz ben seviyorum kınusuyorum ama daha hareket yok 16+4 teyiz.basen sadede böyle yapısıyor orası sertleşiyor o kadar
Gulbahcesi_ Ceylan1907 benımde 16+3 sabahları ve geceleri dokunuyorum az bastırıyorum hissediyorum sanki
Ceylan1907 Gulbahcesi_ arada sanki karnınızda sinyal cakıyor gibi oluyormu ? Birden hafif sancı gibi birşey giriyor ama arada oluyor
umutluanne7 Ceylan1907 bende böyle hissediyorum dün mesela biraz hareketli bi gündü yoruldum sancılı bi şekilde 6-7 defa bişeyler hissettim sola yattığımda en son yatışı değiştirdim dün çok araştırdım ama bişey bulamadım 😊