Gulbahcesi_ umutluanne7 bende ıstıyorum ama kucuk kucuk mıyomlar varmıs doktor sezaryen yapalım dıyor asırı ısrarcı ne yapsam sence hastaneyı mı degıstırsem ? Bılemedım
Elif3419 erikarpuz ayyy ciddi misin aman dur araştırmıyayım o ne bilmiyorum almıyayım ondan sen bendende üst levelmişsin 😂😂
erikarpuz Elif3419 bosver hiç bakma bile ne olduğuna zaten hareketlerini hissedince daha rahat olursun 🥰 daha önce kalp durması yaşadım 2 kere kürtaj oldum bu gebeliğim de ilk 3 ay çok sıkıntılı geçti çok zor geldik bu günlere o yüzden hep tedirgin yaşadım 🥹
Elif3419 erikarpuz bende daha önce 2 kürtaj yaşadım canım o yüzden korkularım var hep merak ediyorum ilk defa 3 ay ilerledim böyle sağlıkla alalım kucağımıza 🥹🤲🏻
Gulbahcesi_ umutluanne7 dün evıme yakın bır hastanede doktorla görüştüm ve şok oldum sende kist yok dedi ve miyom da göremedim normal dogumu önermiyorum cunku plesanta rahımr cok yakın dedı yanı kanamalı oluyor sezaryen onerırım dedı ve aşırı ılgılendı suan 4.ayın içindeyim ılk defa elını kolunu bel kemıgını yuzunu burnunu herseyını detaylı bır sekılde gosterdı anlattı 40 dk odadaydık normaldr kendı doktorumda 10 dk bıle kalmıyorduk ve detaylı bakmıyordu herkes farklı bılemedım
Redak58 Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 19 hafta 5 günlük oldu ben hâlâ hareket hissetmedim göbek bölgem normalde de yağlıydı sizce normal mi
hhllyyaa Redak58 ilk gebelikse ortalama 21-22de hissediliyormuş ve göbek bölgesi yağlıysa bu süre dahada uzuyormuş öyle diyolar
Redak58 @“carpediem97”#p368516 carpediem97 arkadaşım 18 haftalık iken hissetti kişiden kişiye değişiyor galiba yarın yine de başka bir şey için doktora gideceğim bunu da soracağım ne olur ne olmaz diye en son üç hafta önce gittim kontrole
GulnazYuks3l umutluanne7 merhaba 🥰 14 Ekim doğum , ama doktor soyledi bugün 20.hafta hamileyim. Uygulamaya göre 19.hafta ama
umutluanne7 Ceylan1907 Ben iyiyim Hamdolsun 🥰 geçen hafta ilk defa mangalda et yiyebildim . Tvk hala yemiyorum adını duyunca midem bulanıyor
Ceylan1907 umutluanne7 yaa yavas yavas bitwr insallah bende mangal kokusuna gelemiyorum . Son 5 ayımız inşallah
BabeB Kızlar merhaba, 18+4 günlük hamileyim. Serklajlıyım genelde yatıyorum. Dün biraz gerildim ve dünden beri karnım sert. Sert olması bi sorun mu acaba? Yattığım için yorulma ihtimalim de yok
Ceylan1907 BabeB su iciyormusun düzenli bende gecenmhaftalarda olmustu doktor ya su icmiyorsun yada birden iciyorsn demişti
Elif3419 BabeB geçmiş olsun canım rahim ağzı uzunluğu kaç olunca serklaj oldun? Ve daha önce rahimde perde ameliyatı olmuş muydun nasıl farkettin
Ftmnrrrr SuEr_Tu1512 benimde 16+4 son adet tarihine göre ve ultrasona göre 4 kasım gösteriyor anlamıyorum ki bu nasıl oluyor
ABusraaaa Ftmnrrrr ultrasyon kilosuna boyuna göre ortamalama ne kadar hastalık olduğunu hesaplar mesela siz 10. Haftadaysaniz bebeğiniz ultrasyonda kiloluysa daha ileri hafta yazar 11 haftalık veya 12 haftalık diye aynı şekilde gerilikte olur. Yani ultrasyon adet tarihini değil bebeğin gelişimini baz alır ona gorede doğum tarihi hesaplar.