Senemikoo umutluanne7 ayy postu şimdi gördüm ikinci gebeliğim 15+4 yetim 26 Ekim diyor uygulama en son doktora gittiğimde 23 Ekim demişti ama ilki sezaryen oldu bu da öyle olacak. Herkes sağ salim alır umarım kucağına 🕊️💚
Elmas42 umutluanne7 12+3 olduk bizde sezeryan olacak hastanede de bı aciliyet olmazsa 17 Kasım olarak görülüyor ins
ruzgarmommy hhllyyaa of benim hala çıkmadı geçen pazartesi verdim çatlıycam.. Bu arada sağlıkla kucağınıza alın.. 🩵
Synonyms Benimde 2 Kasım gibi görünüyor ama sezaryen olacak ekimin sonu gibi olur herhalde. Benimde oğlum oluyor
Glcnaltin1 babymomm__ bunu ben de hep yaşıyorum pıt pıt atıyor bebis mi yoksa damar mi anlamıyorum ilk gebeligim
erikarpuz Glcnaltin1 ben de 13. haftadan beri hep sol tarafımda hissediyorum dediğiniz gibi pıt diye dokunuyor sanki biri
Elif3419 Gulbahcesi_ ben çok isterim normal doğum dikişsiz falan direk doğumhanede bebekle birlikte çıkmayı🥹🥹 ama daha önce rahimde perde ameliyatı olduğum için mümkün olurmu ilerleyen zamanlarda görücez🫠
Dlnmscc Gulbahcesi_ emre beye gidiyormuşsunuz memnun musunuz whatsapptan iletişimde msiiniz numara veriyomu yani
Klny Kızlar birşey sorucam size, ben hem özel hastanede hem de özel klinikte takip edemiyorum. 10 haziranda klinikte 16 haziranda özelde detaylı ultrason randevum var. Peş peşe girmek bebeğe zararlı mıdır bilgisi olan var mı?
Elif3419 Klny neden hem özel hastane ve klinik olarak gidiyorsunuz merak ettim☺️ ben devlet ve özel şeklinde gidiyorumda inşallah bir zararı yoktur
Klny Elif3419 canım ben Trabzon’dan Gümüşhane tayin oldum. Asıl Dr trabzonda çok iyi biri ama her ihtimale karşı burada da bir Dr olsun diye sordum soruşturdum benim Dr kadar iyi bir Dr ile tanıştım o nedenle iki yerden takipliyim. Daha öncesinde iki düşüğüm oldu biraz gebeliğim zor geçti falan riske atmak istemedim.
umutluanne7 Elif3419 özele giderken devlete de gidiliyor mu ben henüz hiç devlete gitmedim . Gidince ne diyorsunuz acaba