Gulbahcesi_ Elif3419 canım ben bebek yagı bırde acı badem kakao hındıstan karısımı var onu kullanıyorum 14 haftalıgım bende kuruyor pul pul ama çatlak suan yok
Gulbahcesi_ Biyiklikedi gökçe de cok güzelmiş gülru gülse bunlarda benim aklımda olanlar ılk kızına da uygun
Biyiklikedi Gulbahcesi_ Gülru bende çok beğeniyorum. Kızıma kardeş ismi sayarken o da Gülru’yu beğendi 3 yaşında olmasına rağmen. Ama eşimin fikride önemli artık 😇
Gulbahcesi_ Eres26 evet hepsi farklı bende 13 de demir hapı d vitamını ve coraspırınr basladım 🤦♀️ demir hapı gece ıcıyorum ama cok kotu kokuyor
Gulbahcesi_ Eres26 bende 14 haftadayım ama sırt bel agrısı uzun zamandır var ve artık gece 12 de yatsam bile sabah 6 da yada 9 da uyanıyorum 🤷♀️ yatamıyorum bır daha
ruzgarmommy umutluanne7 13 kasım gibi duruyor bizim ama bakalım şuan 12+6’dayız ❤️ Umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza 🥰
Gulbahcesi_ Eres26 tardyferon 80 mg kullanıyorum gece yatmadan iç ve yat direk dedi mide bulantısı yapmadı sadece kötü kokuyor
ruzgarmommy hhllyyaa of benim hala çıkmadı geçen pazartesi verdim çatlıycam.. Bu arada sağlıkla kucağınıza alın.. 🩵