tugbademir21 Gulbahcesi_ ben bugün gittim bana verdi sabah aç karnına 1 tane dedi yarım saat hiçbirsey yemicen dedi
ipekmila_17 Belirtileriniz ne durumda anneler ? Benim 6 +4 oldu . Gaz sıkışması , göğüs hassasiyeti , arada kaşık ağrısı ve halsizlik var . Onun dışında henüz başka bir belirti yok
Elif3419 ipekmila_17 benimde 5+6 gaz sıkışması sık idrara çıkma gögüs hassasiyeti yorulunca bel ağrısı hafif kramplar☺️ kalp atışını duydunuzmu
Arzu_tasan ipekmila_17 benım de 7+3 mide bulantısı sık idrar göğüs ve bel hassasiyeti kalp atışı duymak ıcın yarın randevum var🥹
cennetkusunannesi Elif3419 ya benim kasıklarım çok ağrıyor bu kadarını ilk gebeliğimde yaşamadım 30 yaş üstü diye mi ya
Balinannesi_00 ipekmila_17 benimki gebeliğimi öğrendiğimde beşlamıştı yani 4. Haftada.şuan 10.haftamdayım devam ediyor.
Arzu_tasan ipekmila_17 canım benım bulantım 4 haftalıkken felan başlamış haberım yoktu hamile olduğumdan sabah kalkınca vardı 5+5 kem gebeliğimi öğrendim daha yoğunlaştı ve şuan 7+3 üm gün için Fe her zaman olabiliyor 🥺
hhllyyaa Hanımlar doktor bana hafif enfeksiyon var dedi onun içinde donaxyl fitil verdi daha 5+2 deyiz.ilk aylarda fitil kullanılmamalı diyenler okudum doktorları izin vermemiş falan kafam karıştı
minismom hhllyyaa doktor verdiyse kullanmalısın tabi ilk gebeligimde ilk zamanlarında dusuk tehlikem vardı progestan fitil kullanıyodum ve cogu kisi kullanıyo progestan fitili doktorun ne dediyse ona uy ☺ ben enfeksiyon icin sase kullanmıstım ama
minismom cennetkusunannesi yok alakası yoktur yasla canım ilk zamanlar kasık agrısı cok normal bebis tutunmaya calıstıgı icin
Gulbahcesi_ tugbademir21 allah allah bana neden başlatmadı ki neyse birde dereotu sabah kahvaltına mutlaka ekle tiroid düşürüyor muş
Elif3419 tugbademir21 bennnnnn çok kabızım kaç haftadır çıkamıyorum ayıptır söylemesi akşam yarımsaat oturdum gelsin diye karnım ağırıyor var diye gidiyorum yapamıyorum 🙈
Arzu_tasan tugbademir21 bennnn hafta da 1 zor çıkıyorum karnım ağrıyor ama yok bugün doktor randevum var doktora söyleyeceğim bunun için ne yapabılırım dua edın kızlar kalp atışını duyayım 🥹 7+4 üm