Ayse71 tugbademir21 oh maşaAllah canım büyüycekler işte olsun biz sabırsızız ama vaktinde gelsinler 😍🤲🏻
ipekmila_17 Arkadaşlar 6 +3 haftalığım . Bugün bebeğimi ve kalp atışını gördüm ama tüpe yine yakın gibi duruyor . Tüpe doğru büyümemesi gerekiyor . :(
hhllyyaa Kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük 6+1 keseye göre ama 5+1 olması gerekiyordu.bu bir problem mi.doktorla çok elektriğimiz tutmadı o yüzden ona sormak aklıma gelmedi muayene sırasında
minismom hhllyyaa yoo sorun degil ilerde yakalar haftasını veya erken dollenme olmus olabilir boyle devam ederse adet gunun guncellenir keseye gore ayarlanır
tugbademir21 Ayse71 bugün devlete gittim ama artık özele başlıcam troidlerime baktirmami istedi bebeğin beyin gelişiminde önemliymis biraz yüksek çıkmış
Ayse71 tugbademir21 anladım canım evet troid gebelikten öncede çok önemli onu düşürmeden bi tedaviye başlatmazlar normalde neyse inşaAllah iyi düzeye gelirde çok uğraşmazsın canım
Gulbahcesi_ tugbademir21 Benım saglık ocagında 4’5 cıktı ama orda kanlar yuksek cıkabılıyormus ozelde verdım 3 cıktı ama doktor ılaca baslatmadı 10 gun sonra tekrar kan ver takıbe alalım dedi
ipekmila_17 Arkadaşlar devlette kese ölçümü ve özeldeki cihazda kese ölçümü farklılık gösterir mi? Ya da karından kese ölçümüyle , vajinal ölçüm . Doktorum karından keseyi 10.4 mm ölçtü . Vajinadan baktı 13 ölçtü
kedi-tozu Uygulamaya göre 3 Ekim ama biz 1 hafta ultrasonda önden gidiyoruz, bu etkiler mi bilmiyorum 😁 ben istiyorum ki 28 Eylül de dayisiyla aynı gün doğsun ama seçim kendisinin tabi ki 😁