ipekmila_17 umutluanne7 Evet 5+2 :) Benim bel ağrım , sol kaşık ağrım , sık idrara çıkma ve halsizlik yorgunluk gibi belirtilerim var . En son adetten 4 gün sonra betaya baktırmıştım 998 çıkmıştı . Çarşamba gününe randevu aldım , bakalım süreç ne olacak
bilgemomy Zambak-12 kızlar bana dua edin dikkat ettiğim halde ufak bi kanama alanı var dedi progestan verdi inşallah bisey olmaz allahım izniyle
ipekmila_17 Sizde de sık idrara çıkma ve akıntı var mı arkadaşlar ? Ayrıca idrarım çok koyu . Peçetede sarı gibi renk bırakıyor bazen akıntı mı değil mi telaşlandırıyor beni
ozlem_2727 umutluanne7 7+4 olduk doğum 22 ekim gözüküyor ama tansiyon hastasıyım bir aksilik olmazsa ekimin ilk haftası doğum olur diye düşünüyorum hayırlısı ile Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Limonsekeri ipekmila_17 bir kez baktırmıştım bu hafta direk kontrole gidecektim kanamam olunca hemen gitmek zorunda kaldık yine bakıldı betaya çok şükür 105bin küsürdü , ilk ölçtürdüğümde de 2565 di ben artışı iyi olduğu için tekrar ölçtürmediydim ama yeni öğrenen kişilerin düşükse bir iki kez bakılması lazım
Limonsekeri minismom evet bende öyle yapacağım yoksa eskisi gibi tempolu olmaması gerekiyormuş onu anladım 🥹