Arzu_tasan Kızlar 6 haftalık hamileyim konulara hassasıyetım başladı ozellıkle yumurta kokusuna dayanamıyorum çözüm bulun bana yumurta yiyemiyorum 🥺
SuEr_Tu1512 Arzu_tasan 6 haftalıkmışsın🤭 Koku hassasiyeti bende hamile kaldığımdan beri var karnım çok aç ama bişey yiyemiyorum kokulardan midem bulanıyor🥹
elifbsraaa1 umutluanne7 maalesef görüşmediğim halde oldum 🤣 il dışından arkadaşım gelmişti geri çeviremedim artık kasmıcam bu kadar 4 hafta sen maskeyle gez 5. 6.haftanda hasta ol 🥲
Limonsekeri minismom evet gerçekten yetiyor çok şükür iyi ama dikkat etmek lazım ilk zamanlar yerleşmeye çalıştıkları için risk yüksekmiş 🌸 iş güç kalsın hiç önemli değil yavaş yavaş hallolur düzelir yeterki iyi olalım
minismom Limonsekeri aynen oyle saglıgımızdan bebisimizden onemli degil hic bisey bi sure eskisi gibi herseye yetisemeyebiliriz gunden gune yaydım artık temizligide her gun bi yeri yapıyorum kızım uyudugundada onla beraber uyuyorum dinlenmek icin
Limonsekeri minismom evet bende öyle yapacağım yoksa eskisi gibi tempolu olmaması gerekiyormuş onu anladım 🥹
ipekmila_17 Merhaba benim de son adet tarihim 31 Ocak . Bugün 5+3 ün . 8 yaşında bir kızım var . Geçen seneden beri üç tane gebelik kaybım oldu :( Bu 4. Gebeliğim oldu bir sene içerisinde . Keseyi görmek için 5+5 e randevu aldım. Görebilirim inşallah
umutluanne7 ipekmila_17 İnşallah canım ama 31 Ocak 5+2 değil misin bugün arkadaşımla aynısın da ondan
Bilgeyuce88 Merhaba 8 haftaliyiz ama hala kalp atışı duymadım inşallah haftaya gidince duyarım uygulama ya göre 19 Ekim ama sezeryan olacağı için Ekim başı olur sanırsam ama 5 gün ultrason ile fark var son adete göre 8+5 olmaliydim bakalım nasıl ilerleyeceğiz
ipekmila_17 umutluanne7 Evet 5+2 :) Benim bel ağrım , sol kaşık ağrım , sık idrara çıkma ve halsizlik yorgunluk gibi belirtilerim var . En son adetten 4 gün sonra betaya baktırmıştım 998 çıkmıştı . Çarşamba gününe randevu aldım , bakalım süreç ne olacak
KLORAKHANIM umutluanne7 4+4 biraz erken ögrendim daha doktora gitmedim saglıklıysa kasım gibi dogacak inşallah 🥰