Meyra-tt Kadoliii ben kiyafetleri yikadim hurca koydum, okullar baslayinca cocuklar okuldayken utulencek, az bucuk valize neler koyarim diye de düşündüm, bi kac eksik var aklimda onlarida bi ara alirim
Elif3419 Kızlar bebeğin hareketlerini vajinamda hissediyorum resmen yaa çok aşağıda gece 3 gibi öyelydi sabah 8’de döndü yanlarımda hissettim tekmelerini şimdi tekrar vajinama doğru dalgalanmalar oluyor sizde de oluyor mu bu şekilde çıktı çıkacak diye korkuyorum🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Elif3419 Limonsekeri doğrudur olabilir bugün bütün gün evdeydim normal hareketlerini hissetim rutinlerimi yaptım hareketlerini hissedince insan huzurlu oluyor🫠
Elif3419 hhllyyaa 29+6’dayım perşembe günü doktora gidicem çok merak ediyorum kilosunu🫠 5-6 gün geriden geliyordu
cakirbebek hhllyyaa 27. Haftaya girdim bugun 25 haftalikken 804 gr 31 cm di .bu postu ara ara gördükçe heyecan basıyor 😂
Limonsekeri Elif3419 muz kaşar peynir avakado ceviz yiyebilirsin belki yakalar biraz da genetik olabiliyor sağlıklı olsun da yeterki
haylaz95 Meyra-tt bende aynı haftadayım ve bebiş hareketli maşallah bende akşamları bir şişkinlik oluyor ve bazen nefes darlığı gibi oluyor bir de maalesef kabızlık problemim var sizin herhangi bir sıkıntınız var mı bu arada bizimki kız sizin
Elif3419 Limonsekeri günlük tüketiyorum herşeyi kuzum ama yok yakalamıyor genetik sanırım dediğin gibi
Limonsekeri Meyra-tt daha hazırlamadım 🫠 32. Haftanın içindeyiz memleketteyim bide 🫠 cuma evime geçeceğim inşallah sonraki günler de bi tempoyla hazırlarım diye düşünüyorum geç bile kaldım sanırım 🥲
Meyra-tt Elif3419 benim doktorum her gün muz ye demisti belki yiyorsundur ama olsun yinede hatirlatayim 🤗
Limonsekeri Elif3419 olabilir canım sağlıklı bir şekilde doğsunlarda kilosu da toparlar iyi olur hiç kafana takma bazen genetikle alakalı olabiliyor dediğim gibi 😊
Meyra-tt Nartanemmm yikadim ama daha bitmedi en son kendime pijama falan almistim onlarinda yikanmasi lazim, hurclara koydum bi ara utulenecekler :)
Elif3419 Meyra-tt evet hergün muhakkak yiyorum hatta 2 hafta boyunca sabah akşam yedim yeterki kilo olsun diye ama baktım yok yine aynı kilo alıyor saldım günde 1 tane yiyorum herşeyden
Nartanemmm Meyra-tt ay evet ben bir tane daha düğmeli takım alacagım bide eski usûl yarım atlet şeklinde sütyen mi alsam siz ne düşünüyorsunuz Ben bezi Sleepy aldım
Limonsekeri Meyra-tt molfix almayı düşünüyorum ben kızımda hep molfix kullandım ilk zaman bi baby turco ve sleepy denedim ama molfix daha iyi gelmişti dokusu falan bide kalıbı sanki onlara göre daha geniş oluyor
Elif3419 haylaz95 ayy bu kızlar çok mu hareketli oluyor benim cimcimem de çok hareketli elimi koymamla canlanıyor hiç durmuyor korkutuyor bazen🤭🤭 bende de kabızlık çok var 2-3 günde bir zorla çıkıyorum🫠
Meyra-tt haylaz95 kan ilacini duzensiz icince kabizlik oluyor, ama kan ilacini duzenli kullaninca bagirsaklarim guzel calisiyor, benim minnoş erkek, hangi sehirdesin