Elif3419 Limonsekeri bebek arabası puseti yatağını aldım bez çanta 3 tane hastane çıkışı 3aylık tulum alt üst takımlar aldı bikaçtane daha alıcam zamanla alınır zaten☺️ hastane çantası için erken değil mi☺️
Limonsekeri Elif3419 hastane çıkışını kaçlı aldınız 🤗 hastane çantası için ben önce ayarlayıp eklemeler yaparak hazırlayacağım en son butince temizleme ütüleme yaparım diye düşünüyorum
Elif3419 Limonsekeri 2 tane 10’lu aldım 1 tane 5’li aldım canım bende duruma göre 32.haftadan sonra olmadı hazırlamaya başlarım🫠
Limonsekeri Elif3419 benim ikinci bebeğim o yüzden fazla mı rahatım diye düşünüyordum 🫠 31. Haftalık olduk bile anca aldım toparladım diyesiye benimde 32-33 olur sanırım
Sabisulusy Limonsekeri aynen ikinci olunca evdede eşyalar olunca baya ağırdan alıyor insan😂 okul telaşı bitsin bende 33 gibi hazırlarım çantamı falan inşallah
Elif3419 Limonsekeri senin 2.tecrübelisin canım hertürlü halledersin☺️ ama gerçekten sürekli masraf sürekli eksiye giriyoruz dayanamayıp almak istiyoruz sürekli birşeyler😅
Limonsekeri Sabisulusy benim sezeryan olacak ilki sezeryan olduğundan o yüzden insan bi korkuyor erkenden bir şey olur diye korkuyorum ondan hazır olmak istiyorum içim bi nebze rahatlayacak
Meyra-tt 31+5 teyim sanirim bi çok şey yıkandı, okullar acilinca arkadaslar gelio utuleyecek, cocuklar ayak bağı oluyor şuanda, bebise bezi almadim sanirim bi tek :) kuzenden arkadastan falan yenidogan kiyafeti cok geldi ben iki takım 5li set aldim
Meyra-tt Gulbahcesi_ bi tane gecelik koycam iki tanede pijama takimi koycam kendime sezeryan olcak benim, iki gece tutarlar, ilk gecelik giymesi rahat oluyor, sabahlik ya da hirka alirim ,tabi hava durumu nasil olcak bakalim ekim başı olcak benim dogumum
Gulbahcesi_ Meyra-tt benımde ekım sonu sezeryan olabılır ama 2 gece demedı doktor 1 geceymiş aynı banada gecelık mutlaka koy dedıler ilk muayenede kolay oluyormuş