Birbebisannesi sutlukahve_ sabret belkide yarın çıkar. Bazılarının uzun sürüyormuş pcoslularda oluyormuş öyle
tahamommy sutlukahve_ bak 6 ocakta çokta koyu değil ve ben 1 gün öncesini değerlendirebilmiştim ama nasip işte
tahamommy sutlukahve_ kızz ümitlendirmek istemem ama bence senin sondan 3. De yumurtan büyümüşte çatlamış illa pik görmek gerekmiyor ya benimde hiç bi zaman o kadar koyu olmadı ve hamişim dur testimi de atayım
sutlukahve_ Birbebisannesi ya dün öyle cikmasa zaten umudum yoktu görmem diye düşünüyordm ama dün umutlanmistim
Birbebisannesi sutlukahve_ ama bir şey diyimmi bir kaç gün önce benimde çok koyuydu onu atmadım. Sonra pik olcak dedim ertesi gün silik oldu ve daha sonraki günlerde daha koyuyu gördüm işte
Birbebisannesi sutlukahve_ valla bitaminler yapabilir diyorlar çokta şey edemedim benimkinede güvenemedim bir akşam bir dhaa yapcam
sutlukahve_ Birbebisannesi kız yapmaz o bana niye yapmıyor ya 😂son halini de gördünmu canım kasık ağrım da vardı dünden beri olur diyordum
sutlukahve_ Birbebisannesi dün başka birisi daha dedi aynısını da benim umut gitti kızlar bu ay da hüsran 🥹
gozde91 sutlukahve_ yok hayır olmamıştı biraz koyulaşır geri silinmişti. Akıntım falan da hiç olmamıştı
Birbebisannesi sutlukahve_ iyide regline daha var nasıl hüsran. Böyle zamanlarda pes etmeyen istediğini elde ediyor zaten. Seninki ike benimki arasında 3 gün var
sutlukahve_ tahamommy tüm testlerin olduğu fotoda en alttaki bugün diğer ikisi dünün testleri sizin yumurtlama dediğiniz de dün ama 6 saat sonra silik çıktı bu kadar kısa sürede catlar mi
Birbebisannesi sutlukahve_ bence yinede değerlendir. Nasip. Bende öyle yaptım dün yapmış oldum pikten önce
tahamommy sutlukahve_ bende pikten önce yapmıştım ne pikte ne de çatladığında değerlendiremedim ama tutmuş çok şükür sperm zaten 48 saat canlı kalıyor diyolar
sutlukahve_ Birbebisannesi ben dünü degerlendirmemistim pik değil diye keşke degerlendirse mıydım o zaman ya bı gün önceden degerlendirmistik ama