@sutlukahve_ sen ne durumdasın? Seninde bugün çıkacak bence 🙂

@sutlukahve_ sen ne durumdasın? Seninde bugün çıkacak bence 🙂
enguzelcicek evet pik bu canım
enguzelcicek baya koyulasms ama sanki biraz daha koyu olması gerekmiyor muydu ben saat 3 te yapıyorum hergun 3 olmasını bekliyorum😂
sutlukahve_ ay valla daha koyu olurmu bilmiyorum yanındaki ile aynı oldu😄
enguzelcicek evet yanındaki ile ayniyms dikkatli baktım da pik olmuş seninki ay inşallah benimde olur ya
sutlukahve_ 
Bak ilk 4 dk da çıkan buydu:
Bence seninde olcak🥰
enguzelcicek maşallah ya inşallah 3u bekliyorum bende 😂
sutlukahve_ az kalmış seninde. Ben dünü değerlendirdim ama nolcak😄
enguzelcicek ben dünü degerlendirmedim zaten pik değildi pik olursa zaten 3 gün üst üste zaten değerlendiriyoruz ya
sutlukahve_ evt ama değerlendirmek için yapmadım. Dün öyle olmuş oldu ama bugünde pik oldu. Neyse artık sperm sayısını bilmiyoruz ama sorun yoktur sanırım 3 gün böyle gidecek😄😄
enguzelcicek hadi bakalım benim de son yarım saat 😂
enguzelcicek benimki pik fln olmadı ne güzel sevinmiştim yumurtlama görecem diye umutluydum ama olmadı ben bişey anlamadım bu işten dünkü niye o kadar koyuydu o zaman
sutlukahve_ geçen ay benimde öyle oldu ya bende inositol alıp kullandım bu ay 3 gün pik oldu. Vitaminden mi oldu anlayamadım
gozde91 ya niye öyle oluyor ben anlamadım pike o kadar yakındı ki kesin olur dedim dünden beri nasıl mutluyum öyle olup bir daha pik olmadı mı
sutlukahve_ aynı benimde öyle oldu geçen ay bazı aylar yumurtlama olmazmış diyorlar ama ben belki yumurtam kalitesizdir diye aldım kullandım. PCOS var mı sende peki
gozde91 evet canım var o ay yumurtlama olmadı mı yani
sutlukahve_ bende dün vitamin kulkandım folik asit . Ondanmı acaba ikk kez kullandım
sutlukahve_ işte bu yüzden ara ara denemek lazım diyorum testlerede güvenemşyoruz ki ya . Şimdi dün folik asit aldım ilk kez o mu yaptı böyle 😄 anlamadım valla
sutlukahve_ atsana cektiğini bir
enguzelcicek o yapmaz ki bende kullandım yapsa bana yapardı valla şuan bütün keyfim kaçtı ya