Kartanesi-24 S-nur1 5. Gün embriyosu genelde çıkar canım geç dollenme vs olmadıysa ben 6. Gün test yaptım çok silik şekilde çıkmıştı awox marka test bulabilirsen onunla yapmanı öneririm
meltembadem S-nur1 çok yapmak isterseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz ama kan için gününüzü bekleyin çünkü düzenli artış takibi için tekrar tekrar kan vermeniz gerekecek
S-nur1 mrp2023 Kan testi tarihine 6 gün kaldı ondan önce kan vermek istemiyorum ama çok da belirtim yok korkuyorum tutmadı mı diye arada bi sancım oluyor o kadar 🙇🏼♀️
Nazclk_33 Ben 6. Gün kaset test yapmıştım çok silik çıkmıştı, belirtilerim iç yoktu kalp atışını duyduk sonra belirtiler başladı 6. Haftadan sonra. Sizin de tutunmuştur inşallah hayırlı haberler almanız dileğiyle 🤲🏻
Cnsnsns Kartanesi-24 aradığım cevaplar tamda bu posttaymış transfer gününü saymış mıydınız bende 1 martta oldum ama ne zaman yapmalıyım 5. Gün embiryosu
Asill01 Cnsnsns transfer günü sayılmıor dedi bize doktor transferin ertesi gün 1.günmüş bnmde 5.gün embriyosu
Kartanesi-24 Cnsnsns transfer gününü saymadık sayılmıyor denildi saymadan 6. Günü yaptım testi inşallah sizde sağlıkla Güzel Sonuc alırsınız ☺️
Asill01 S-nur1 hmm bilmiorm bana bgun sayılmıor yarın 1.gün denildi 24şubatta yapıldı 9mart test günü cnkü ilk gün kabuğundan ayrılma günüymüş
S-nur1 meltembadem Evet evet kanı gününden önce vermeyi düşünmüyorum ilk tedavim kimyasal oldu o yüzden tedirginim zaten
Kartanesi-24 Cnsnsns evet ya öyle oluyor insan çok sabırsızlanıyor bende öyleydim 6. Güne kadar çok zor dayandım 😁 ama gelip geçti bakalım inşallah seninde geçecek 🤲🏻☺️