Beyazmelekkk Bende şehir Hastanesi’nde olacağım yarın . Ama sadece kan ve idrar alınmıştı EKG çekilmedi bana. Anestezi Dr gitmiştim geçen hafta bir kağıt verdi ameliyat günu yanında getir dedi . Aklıma takıldı EKG olmaması ?
Burnosunn_annesi seyma0661 hayırla sağlıkla gelsin prenses 🥰🤲🏻 hiç korkma kucağına alınca herşeyi unutuluyor🤗
rumikaa seyma0661 hayırlı olsun kendi isteğinizle mi sezeryan oluyorsunuz? 13 martta bizde 40 haftalık olmuş olacağız
Tugceelanaz seyma0661 Sağlıkla gelsin 🌸 devlet hastanesi artık özel gibi oldu bence çok ilgililer . Herşey gönlünce olsun inşallah 🌸
Beybyi seyma0661 ben henüz dogurmadim 36+2 deyim ama bı arkadaşım iki gün önce normal doğum yaptı eşi ve kaynanası yanında refakatçiydi bana göre erkeğin olması doğru değil sonuçta her hali oluyor insanın odalar da iki kişilik
seyma0661 Beybyi normal doğumda tek kişilmoda veriyorlar bizim hastanede. Ama sezeryande iki kişilik :(
Desdem49 seyma0661 Allah razı olsun Cnm benim üçüncü doğum alacak acaba 38 de alır mı bayram tatiline denk geliyor benim içinde iyi olcak
seyma0661 Desdem49 bence doktorla alakalı ya genelde 2.doğumları 38+4 gibi veriyor devlet hastanesi bebeğin gelişimine de bağlı tabi. Eğer bayramı birleştirmezlerse vermeyebilir o tarihe
Desdem49 seyma0661 bebeğim 32 de 2 kilo idi gelişimi iyi dedi dr işte devlet olunca geç alıyor genelde yinde konuşacam çünkü bana bakacak kimse yok kız kardeşimde şehir dışında ancak ara be bayram tatlinde gelebilir bakalım artık
tatlibebegim_ seyma0661 ben 39da planlı sezaryen olcaktm kan idrar ekg hepsini yapmıştık 1 kaç gün öncesinden ama bebeğim 38+5de normal doğumla gelmek istedi😆 üniversitede doğum yaptım odalar 2 kişilikti 1 gün kaldıım
seyma0661 tatlibebegim_ yaa ne güzel benimde insallah pazartesi filan gelir eşimin babalık izni çok iyi olur o şekilde 😂 bizim bebiş makat geliş ondan dolayı mecburi sezeryan olacak