Bzm Selam kızlar, 20 haftalık gebeyim. Ama boynumda küçük küçük siyah et benleri var. Asla olmazdı 1 aydır felan elime geliyor sizce bu normal mi? Hamilelikten kaynaklı mı? Bilginiz duymuşluğunuz varsa söyler misiniz?
babycom456 Bzm evet canım hamilelikte oluyomus malesef benimde makat bölgemde cıktı , cildiye alalım dedi bende bebeğe bişey olur mu dedim doktorda bişey olursa benden bilirsin dedi 😂 bende vazgectim doğumdan sonra aldırıcam inşallah
hamcokelek33 Bzm bende de inanılmaz fazlalaştı ya, gebelikte normal diye burada okumuştum.. ama çok tuhaf geliyor hala. Bebeğinizin cinsiyeti ne peki🥹
zynpknt Bzm benimde boynumda çıktı bikaç tane düştüler kendiliğinden şimdi tekrar çıktı bi tane o düşmüyo 29.haftadayım bakalım nolcak😏
Edanurylm Bzm kızlar bende de çıktı boğazımda da var ve gözümün kenarı saçıma yakın işte orda çıktı ve büyüyor cildiyeye sordum bekle doğumdan sonra alırız dedi gittikçe büyüyor baya rahatsızım bu durumdan neyse 34+1 olduk az kaldı
Bzm babycom456 ay şaka gibi ya. Ya bir baktım elime bir şey geliyor. Bir inceledim küçük küçük et beni. Çok şaşırdım. İlk hamileliğim de yaşamamıştım. :/
babycom456 Bzm benimde tek 1 tane et beni ve büyüyüo gittikçe ama doktor öyle dediği için cesaret edemedim ama hormonal kaynaklı oluyomus malesef 😅
Tasya 35 haftalık gebeyim benimde boynum doldu en başından beri çıkmaya başladı bir sürü var hiç hoşuma gitmiyor
3prensAnnesi_ Bzm aynı boynum da birden fazla var bir tanesi siyah oldu büyüdü iki tane daha aynı olacak sanırım büyüyor onlarda küçüklerde çok, doğum geçsin bakalım cildiyeye gidecez artık. Çok terliyorum özellikle uykuda kafa ve boyun bölgesi ondan mı bilemedim ki
Mervecimmm Bzm evet canım hamilelikten kaynaklı oluyor. Benim ilk gebelikte daha çok olmuştu özellikle boyun kısmında bunda da oldu ama o kadar çok değil. Bu sefer bikini bölgemin yan tarafında çıktı baya da büyük. Doğum yapar yapmaz çaresine bakacam çok rahatsız ediyor. Küçük olanlar doğumdan sonra geçiyor ama merak etme.