1202 Kizlar 28i peceteyle sildigimde ilk once acik pembe bi wey geldi sonra kahve rengiye dondu leke weklinde 2gun surdu az once test yapdim neqativ pozitive donme ihtimali varmi acaba?bat 6,7
Tutar13 1202 muhtemelen yetlesme kanamasıdır insallah bata daha var hayılrı haberler alırsınız bizide haberdar edin guzel haberle
Tutar13 1202 yaaaa canım cok sevindim hayırlısı ile kucagına alırsın insallah erken gebelik testiylemi yaptın yoksa yine kaset testlemi
Minik_04 1202 yaa cok sevindim sağlıklı bir gebelik gecirirsin insallah sağlıkla gelsin miniğin bize de dua et lutfen🤲🥰
Busranur_mnts Yaaa çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah son adet tarihi neydi beta kaç çıktı ben de sonuç bekliyorum artış görmek için
1202 Busranur_mnts cok tewekkur ederim🥹4 kaybim var inwAllah sag salim kucagima alirim bu defa sat4 bat bu gun yada yarin daha kan vermedim canim test yaptim🥹inwAllah sende guzel artiw gorursun sag salim kucagimiza alalim🥹🤲
_bebegimibekliyorum_ 1202 4 kaybınız varsa evde oturup bunuda mı kaybetmeyi bekliyorsunuz? hemen doktora gitsenize ilaç falan versin tutunsun bebek
Busranur_mnts 1202 benim değerim de güxel artmış ben haftaya gitmeyi düşünüyordum ama acilden girdiğim için kadın doğuma yönlendirdiler bakalım ne var ne yok se de ihmal etme git doktora🤭
1202 _bebegimibekliyorum_ 🤦♀️evde oturup beklemeyi duwunmuyorum sadece testim hafif silik doktorla konuwtum pazartesine gidicem zaten 1ilac kullaniyorum