• Doğum
  • Benimde aynı durumda olanlar-36.haftada doğum

Oyku3005 yok 3 yıl oluyo şimdi yine hamileyim Buda erken doğum kan hastasıyım kan değerlerim çok düşüyor ve bebek büyüdükçe kan ihtiyacı fazla oluyo diye zor 36 ya kadar bekledi doktor

Oyku3005 ben riskli gebeligim ciğer geliştirici olmadim doktor 34 haftadan sonra sıkıntı olmaz dedi bana cnm

Denizlina09, başlığı Benimde aynı durumda olanlar-36.haftada doğum olarak değiştirdi.
      21 gün sonra

Oyku3005 pekı küvez durumu felan oldu mu bende 36+4 deyim yarın yada cuma doğum olucak suyum azalmış korkuyorum ?

Benmde bugn cocuğun çiğerleri gelişmemiş diye çiğer iğnesi yaptı 34 haftalığım erken gebelik risk var dedi iğnemi yaptm inşalah herşey duzelir

Rojindcl inşallah canım evlatlarımıza saaglıcakla kavuşalım güçlü olalım ✨

EsraKarahan hayır şöyle birşey oldu başta dediler seninle gelecek sonra dediler inlemesi var küvezde giricek bende dedim ciğer geliştirici vurmuştuk zaten 2-3 saatlik filan alıcaz dedi öyle birşeyi yoksa getircez emindim zaten olmadığına sonra getirdiler yanıma çok şükür😊