Tomris Seda5892 anladım canım. Maddi konudan iyiyim şükürler olsun. İnan bu bebek işi o kadar canımızı yakmaya başladı ki. Etrafımızdakiler bebeklerini severken biz başımızı öne eğdiğimizi farkettik. Artık beklemek istemiyoruz. Bakalım pazartesi genetik testi yaptırıcaz
Tomurcuk18 Ckyert Tomris Kızlar aldığınız fiyatlar ne kadar ucuz, kaç gene bakılacak ? Ben 2016 da özel laboratuvarda yaptırdım 12 gene yani tamamına bakıldı ve 1800 TL verdim. Araştırdığım kadarıyla hep bu civarda fiyatlar. O yüzden sizinki çok uygun geldi 😊
Tomris Tomurcuk18 aynen benim tüm genlere gerek yokmul. Bebeğim oluyor ama rahimde durmadan düşüyor 5 haftalıkdan az olanlara kimyasal diyorlar Diğerleri düşük oluyor. Bakalım hayırlısı😍 Peki sizde birşey çıkmışmıydı genlerde?
ezel90 Deletedmom344 merhaba canım kürtajın kaçıncı günü genetik için kan verdin bnm doktorum 40 gün bekle dedi ama 21 gün oldu biran önce halletmek istiyorum geçmiş olsun bu arada bidaha yaşatmasın Rabbim
Deletedmom344 ezel90 Kuzum üç hafta sonra verdim. Bence de hemen ver kurtulur zaten sonuçlar anca çıkıyor. Bana doktor hiç bekle falan dememişti.
ezel90 Deletedmom344 bende randevu alıp gideyim ozaman canım yaa zaten sonuçlar 1 ayda çıkıyor bir an önce vermek istiyorum pıhtılasman çıktımı senin
Deletedmom344 ezel90 Kesinlikle kuzum hiç ihmal etme hemen git yaptır. Benim daha 1 ay olmadı kuzum 2 hafta sonra çıkacak.
Ckyert Esrayusuf tup bebekle gebe kaldım dr riske atmak istemedi yapıldı test iyi ki de yapılmış pıhtılaşma çıktı
Esrayusuf Ckyert sağol canım Pazartesi devlet hastanesinde kadın Doğuma randevu aldım onların yönlendirilmesi ile genetiğe gidip ücretsiz test yaparlar bende o zamanı bekliyorum
Tomurcuk18 Tomris Benimde oluyordu ve ya düşüyordu yada kalbi duruyordu. Bütün genlere bakılmasının bununla bi alakası yok maalesef. 4 genimde sıkıntı çıktı 7500 lük iğne ve coraspin kullanıyorum 25 haftalığım şuan.