Esrayusuf Kızlar bir düşüşün oldum 6 haftalık olarak kalbi durmuştu ama ben tüm kontrollerimi yapıp öylr gebeliği düşünüyorum aynılarını yaşamaktan korkuyorum varmı Avrupa yakasında genetik testi yapacağım devlet veya üniversite hastanesi ve nasıl tahliller yapılıyor sonuç ne zaman alınıyor
Tomris Esrayusuf sgk varsa devlette yaptırırsın fakat 2 ay sonra sonucu alırsın. Bende pazartesi günü genetik testi yaptırıcam 400 tl ye. 2 saatte sonuç çıkıyormuş.
Deletedmom344 Esrayusuf Ben de kalbi durduğu için 1 ay önce kürtaj oldum. İkincisinde aynı acıyı yaşamamak adına araştırma hastanesine tıbbı genetik bölümüne gittim. Pıhtılaşma be kromozom analizi testi yaptılar. Pıhtılaşma 1 ay sonra çıkacakmış kromozom analizi ise 3 ay sonra dendi. Yalnız ben ilk düşükte yapmıyorlar diye 2 tane dedim. Eğer özelde yapmayacaksanız 2 veya 3 kaybım bar diyin.
Esrayusuf Ckyert ya bana birşey demedi de doktor bir düşük olunca herşeyi kontrol edeyim sonra gebelik diyorum sen neden yaptırdın
Tomurcuk18 Ckyert Tomris Kızlar aldığınız fiyatlar ne kadar ucuz, kaç gene bakılacak ? Ben 2016 da özel laboratuvarda yaptırdım 12 gene yani tamamına bakıldı ve 1800 TL verdim. Araştırdığım kadarıyla hep bu civarda fiyatlar. O yüzden sizinki çok uygun geldi 😊
Ckyert Esrayusuf tup bebekle gebe kaldım dr riske atmak istemedi yapıldı test iyi ki de yapılmış pıhtılaşma çıktı
Tomris Esrayusuf Ankara çanyada Doktorum Recai Pabuçcu, show tv programlarına da çok çıkar. Türkiye’nin en saygın doktorlarından birisi diyebilirim. normalde Ufuk Üni.de doktor fakat biz kendi kliniğine gidicez test için faha hızlı çıkıyor çünkü artık bir gün bile beklemek istemiyoruz
Kumru82 Bende yazılanlari okuyum benimde aynı sekılde 7+3 de kürtaj oldum aynen bende biraz arastırma yapmadan körü körünr gebelik düşünmüyorum bu testleri bende yapdırıcam sonuc cabuk olsun istiyorum fakat işte devlette cok kapsamlı yapıyorlarmıs dısarda ıkı üç test yapıp yollamasnlar
Tomris Kumru82 kürtaj olanlar özellikle rahim filmi çektirmeleri lazımmış Çünkü kürtaj olurken ister istemez rahime zarar veriyorlarmış. Bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Doktorum hap ile düşük yaptırdı. Kürtaja karşıydı çünkü.
Esrayusuf Tomris ben vakum yöntemi ile kürtaj oldum adetimi bekliyorum adet bitsin hemen rahim filmi çekilecem o sırada genetik testlerimi yapayım istiyorum
Tomris Esrayusuf en mantıklısı. Devlette 3 düşük olduktan sonra bu testler oluyormuş. Bende iki kere yaşadım. üçüncüsünün acısını yaşamak istemiyorum. O yüzden kesinlikle önce tedbir sonra tevekkül
Seda5892 Tomris yalnız devlette 3 düşük için ispat istemiyorlar bende yaptırdım ne zaman oldu vs diye sormadılar
Esrayusuf Deletedmom344 bende öyle diyecemde araştırmasınlar çok soru sorma falan olmasın ayrıca İstanbul tıp fakültesini aradım oranın kadın doğumuna gitmem lazım onların yönlendirmesi gerekiyor Muş benim o doktorada mı iki düşük demem lazım
ezel90 Deletedmom344 merhaba canım kürtajın kaçıncı günü genetik için kan verdin bnm doktorum 40 gün bekle dedi ama 21 gün oldu biran önce halletmek istiyorum geçmiş olsun bu arada bidaha yaşatmasın Rabbim
Deletedmom344 Esrayusuf Kuzum valla benimki hiç soru sormadı hemen yapalım dedi. Bana da öyle dediler doktorun yönlendirmesi gerek falan diye ama ben yine de gittim tıbbı genetiğe hiçbir şey demeden yaptılar valla.
Tomris Seda5892 anladım canım. Maddi konudan iyiyim şükürler olsun. İnan bu bebek işi o kadar canımızı yakmaya başladı ki. Etrafımızdakiler bebeklerini severken biz başımızı öne eğdiğimizi farkettik. Artık beklemek istemiyoruz. Bakalım pazartesi genetik testi yaptırıcaz
Esrayusuf Deletedmom344 anladım canım sağol bu ay ortasına kadar ilk adetimi göreyim doktoruma gittiğimde oda önerirse devlet hastanesine randevu alırım yaptırırım