Maviinci Merhaba haziran ayind erken doğumla bebeğimi kaybettim 6 aydır bebek istiyoruz ancak olmuyor. Ne denemem gerek ne yapmam gerek benim gibi olan var mı?
Kubra_dara34 Maviinci biZde 9 aydır deniyoruz ama olmuyor 😔 sülük yaptırdım bakalım bu ay nasıl olacak
MadameHappy34 Maviinci 2 günde 1 düzenli ilişki öneriyor doktorlar ve sadece yumurtlama dönemi değil regl olana kadar.. Bir de pcos ya da kist gibi bir hastalık falan var mı?
Dyguackgz Maviinci merhaba. Ovulasyon testi denediniz mi acaba. Ben o şekilde hamile kaldım. Uygulamalardan takip ediyodum yumurtlama günlerini o zamanları her gün bazı aylar gün aşırı deniyodum ama olmuyordu. Meğer yumurtlama günlerimin uygulamayla alakası yokmuş. Daha geç yumurtlama oluyormuş bende. Ovulasyon testi ile deneyebilirsiniz. Ama bence en önemli faktör stres. Bebek için ilişki girince inat gibi olmuyor. Akışına bırakmak lazım. Düşünmeden ve illa bu ay olsun diye değil. Allah’ım her isteyene nasip etsin inşallah
Kubra_dara34 Kelebekkkk34 yok canım rahim kenarlarına alttan 8 sülük yaptık iyi geldi baya pıhtı pıhtı kan döküldü sekiz saat boyunca içiö temizlendi
Kelebekkkk34 Kubra_dara34 aa ne için yaptı bunu ? Özel değilse sebepsiz mi olmuyor bebeğiniz neye iyi geliyor yani onu öğrenmek istiyorum
Mavikelebek- Yaaa bende 5 yıldır hamile kalamıyorum 🥹 Bu vajinal sülük banada yaptır dediler ama ben biraz korkuyorum. Acımıyor, hissetmiyorsun diyorlar ama 🤷♀️☺️🌸
Busranur_mnts Mavikelebek- ben hacamat sülük eğitimi aldım eğitimde vajinal sülük de uyguladık korkulacak hiçbir şey yok spekulum takılıyor vajinanın en fazla 5 cm içine sülük bırakılıyor hemen tutuyor zaten 15 dakika içinde tüm sürükler kendisi çıktı ablada mantar vardı daha sonradan çok rahatladığını söyledi hatta hoca sülüğün sıkılaşma yaptığını bile söyledi 🤭
Kubra_dara34 Kelebekkkk34 ben normaldem gebe kalabiliyorum 2. Kez doğum yaptım ama çocuk Tekrar istedik olmadı aylardır deniyoruz doktor yumurtalıkta kistin var dedi 7 cm oyüzden sülük yaptırdım
Kubra_dara34 Kelebekkkk34 kadın hastalıkları olan herşeye iyi geliyor doktora gittim sülük sonrası doktor rahmin pırıl pırıl dedi çok sevindim bakalım 8 gün kaldı adet olmama tutacakmı bilmiyorum bu ay🫢
Kumsalzeyus Kubra_dara34 sülük arkası hacamat deneyin paketli gıda sıfırlayın deterjan çamaşır suyu kullanmayın en aza indirin doğal tercih edin kendinizi şartlamayın illa çocuk diye eşiniz de sigara alkol varsa sıfırlayıp hacamat olsun olur inşaAllah
0267 Maviinci canım iki yıldır deniyorum olmadı ikinci çocuk. Annem koca karı yöntemi dedi aynı ay hamile kaldım. Adet bitimine son bir iki gün kala sıcak su köy kaba buharına otur etrafına bişey sar..ben bornoz giydim. Biraz biraz bekle 15-20 dk falan. Bunu adet bitiminde de tekrar yap ilişkiye gir sonra. Ayağını sırtını sıcak tut. Sıcak su yerine sıcak süt çok daha iyi olur demişti annem Ben süt yoktu diye su yapmıştım.
E_d_k Maviinci merhabalar. İnstagramdan doğalsağlıkköyü hesabı var. Kimyager bir bayan. Rahim temizleyici macun hazırlıyor ve gebelik sorunu yaşayan baya bir kişiye şifa olduğunu gördüm. Bir bakın isterseniz
123tubi Maviinci başın sağ olsun canım Rabbim sabır versin bende 3 yıl önce 7 aylık bebegim kaybettim 2 yıldır olmuyor 😔