emltn Evettt şöyle bahsedeyim. Haziran ayında doktora gittim 1. Yılımız bebek istiyoruz diye. Doktor testler yaptı Amh 0.85 acil tüp bebek dediler. Hemen oraya gittim dosya açtırdım. Sonra dedimki doğal yolla olur bu iş denemediğim karışım kalmadı. Tekrar kan istediler 2 ay sonra ağustosta Amh 0.65 çıktı. Doktora tüp bebeğe hazır değilim aşılama olsam olur mu dedim ihtimal düşük yaparız dedi🥹 Bende prolaktinoma vardı hipofiz bezi tümörü doktor onay olmadan başlayamayız dedi bu süreçte tüm tahlilleri testleri topladım, tümör yok oldu ama süründüm imza attırmak için.. 😢 Beni en son aralıkta tamam artık aşılamaya başlayabiliriz diye çağırdılar adetin 2.günü gel dediler ben 5. Günü (20Ocak) gittim 8 gün düşük doz iğne kullandım. 🤗 Yumurtalar kontrol edildi fazla yumurta tespiti oldu (28 Ocak) . Acil yumurtam toplandı hiç acı yok uyutuyorlar yumurtalarda o gün döllendi (30 Ocak). Embriyo oluştu 1 Şubatta transfer oldu 5 saniye sürdü hemen rahme yapıştı yarım saat yatırdılar 🙈 Test günüm geldi çok şükür beta 220 çıktı (13 Şubat) ❤️ Bugün 7 haftalığız 🥰❤️