Starkmama21 Muhammedimm09 Manşallah çok mutlu odum allahım size bağışlasın inşallah banada dua edin lütfen sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım doğurayım yoruldum 🤣
Muhammedimm09 Starkmama21 sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki bende çok sıkılmıştım hepinize bol bol dua ettim Rabbim bir sancı da kurtarsın
Starkmama21 Muhammedimm09 Tam ismini hatırlarsanız ve hangi video olduğunu hatırlarsanız yazarsanız sevinirim ❤️
nurisssko Ayyy sağlıkla kucağına alırsın inşallah kolay bir doğum olsun 💖💖 bende 34. Haftadayım daha hiç sancı olmadı senin kaç haftalık suan ??
Muhammedimm09 Ecemesen benim nişanım gelmişti, evet adet sancısı gibiydi önce tam doğurmaya yakın daha da sıklaşıyor
Starkmama21 Muhammedimm09 Teşekkür ederim canım çok sağol buldum şimdi günde bir keremi yapıyordun .ve ekstra birşey yaptın mı?
Muhammedimm09 Starkmama21 Evet günde bir kere hergün hurma yiyordum ve bol bol yürüyüş haftada en az üç kez 10 bin adım atıyordum bunları 36. Haftadan itibaren yaptım bu arada.
Muhammedimm09 deletedmom43191 Çok şükür ikimizde iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl evdekiler bebeğe nasıl davranıyor😄
deletedmom43191 Muhammedimm09 bende iyiyim tüm gece nöbet tuttum hiç uyumadı hep agladi emzirmekten goguslerim mahvoldu evdekiler iyi davranıyor çok şükür
Sara_halil_0101 Muhammedimm09 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına 🤲