Burcak61 Sabah awox yaptım silik çizgi çıktı az önce kan tahlili sonucum çıktı 48.7 hamileyim kızlar darısı isteyen herkesin başına
Melissaa99 Burcak61 Çok sevindim darısı başıma inşallah önerebileceğiniz dikkat etmemiz gereken seyler varmı
Ozgekiz Burcak61 hayırlı uğurlu olsun 😊 sağlıcakla kavuşun inşallah 🤲🏻 bat nedir diye sorsam? Sat biliyorum da, Google a bat yazınca tokat yöresinden yemek tarifi çıktı 😄
Sevdaaa121 Hayırlı olsun tebrik ederim silik dediğiniz test sonucunu atar mısınız ben de bugün yaptım ve silik çıktı merak ettim b
Burcak61 Melissaa99 hiç bişeye dikkat etmedim ama bu ay farklı olarak çok fazla havuç ve ceviz tükettim eşim de aynı şekilde
Sevdaaa121 Burcak61 baktım testinize benim de böyle görünüyor sonucum bugün kan vereceğim inşallah güzel haber alırım sizin gibi
Burcak61 Sevdaaa121 inşallah gecen ay novacheck denen markada böylede çıkmıştı ama yanıltmıştı awox doğru çıktı 🙂
Sevdaaa121 Burcak61 ben prodoctor yaptım onu da çok öneren oluyor resim de böyle benim siz de bakar mısınız ![https://mutluresim.com/images/2025/03/04/1O24sH.jpg)