DENIZ_55 Papatyam_42 biz hepsini aldik ilk gebeligim olmadığı için bizdede var o ilk bebekte yapılır o yüzden kimseden bisey beklentimiz yok
Edanursoylu Papatyam_42 bi 25 27 haftalarini görmek çok daha mantıklı taiki cinsiyet öğrenince hoşunuza giden şeyleri alabilirsiniz ancak 25. Haftadan sonra başlayıp hızlıca bitirirseniz daha iyi olur
Melikeakkc Papatyam_42 benim 2. Çocuk herşeyi var sadece başka şehirde, eşim alıp gelecek yerleştircem. Alınması gereken az bi eksik olur diye düşünüyorum o da kolay. Kardeşim geçen sene doğum yaptı cinsiyet aynı tüm kıyafetleri de ondan alıcam 🙏🏼😂
Nys1600 Papatyam_42 benim haftam 25 ilk hevesimi alayım diye yeni doğan set almıştım 17.haftamda sonra 20.haftamda detaylıya girdim detaylıdan sonra başladım yani 21-22 gibi başladım hala da devam ediyorum
Ben-Hurem-Sultan Papatyam_42 Cinsiyet belli olunca tabi 😂 ama ikinci çocukta nasıl olur bilmiyorum. Henüz belli değil cinsiyetimiz. Ama abisinin bir sürü kıyafeti var yıkayıp kaldırmıştım hep. Bakalım eğer kızsa değişebilir tabi 😂
Papatyam_42 Ben-Hurem-Sultan kız çocuğuna alışveriş yapmadan duramam heralde o kadar güzel kıyafetler varkiii