Eylulasyamom 23+2 yiz bizde tam tarih konuşmadık ama haziran sonu gözüküyor inşallah yavaştan hazırlıklar başladı mınık mınık tekmelerı gün geçtikçe sertleşiyor 🥰
Aleyna_1634 Eylulasyamom bende 23+2 Doktor Doğum tarihinin 24 haziran olacağını söyledi sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz🩷🌸
Esraa00 SudeNazz9 24+6 çok şükür 3 tane zıbın dışında almadım bişey Park yatak anne yanı araştırıyorum kanz ın iyi diyorlar bakalım Bebek arabası beşik çok araştırmak istiyorum ama soracak kimse de yok tam🥲
Ahsennyy Esraa00 benim anne yanı değildi ama elele den almıştım İnternet sitesinden memnun kaldım bu markanın anne yanı olanları da var bebek arabası travel sistem kullandım kanz d go memnun kaldım hantal değil
gunesnurr0 Esraa00 ben kanzın park yatağını aldım yatak odasında uyuması için geceleri ayriyetten gündüzleri vs oturma odasında yatması içinde marmarisin hamak beşiğini aldım
2019taha SudeNazz9 ilk gebeliğim erken doğum olmuştu tekrar hamileyim 5 sene sonra yine öyle olursa diye 🥹
SudeNazz9 2019taha güzel düşün güzel bir sekilde zamanında olur inşallah Her gebeliğin aynı olacak diye bir sart yok sonucta🤗🍀
pskdanisman1anne 21+2 olduk. Tekmelerini hissediyorum ama bazen çok hareketsiz de geliyor. Vajinaya doğru ağrı ve baskı da bazen hissediyorum. Özellikte ayakta sabit durunca veya oturunca. Normal mi bilmiyorum
KumpirsMom Lagaliballah söylemedi 13/ ve 16. Haftada göstermedi kendini 21 haftanın içindeyiz işte yarın gidicez inşallah öğreniriz 🥹
Borttee Sevgilimmmmmmm benimde 25+3 kaçında olur acaba ilk gebeligim kız 😄Allah sağ salim.versin elimize
Sevgilimmmmmmm Borttee son adet tarihine göre söyledi doktor aşkım. Benim 6 Eylül son adet tarihim. Senin kaç
Nrckmkci SudeNazz9 22+1 olduk iyi gidiyor cokskr ikinci gebelik aynı cinsiyet hiçbir hazirligim yok son ayda ufak tefek şeyler alicam sadece😊sizin nasıl gidiyor?
Gzm122 SudeNazz9 bende 21+2 deyim oğlum nasipse 14 temmuz doğumu gözüküyor. Bütün eşyaları tam sadece oda yapılacak bir de park yatak yoyko aldım ben aşırı aşırı beğendim kalitesi çok güzel ve tülü vs rengi çok şık duruyor öneririm