SudeNazz9 benim ilk gebelik ben ekonomiyle yarisa girdim sanırım . Isı bıraktım evlilik sebebiyle tazminat hakkım vardı biraz . Onunla park yatak ,bebek arabası(taksitle aldım), mama sandalyesi ,puset ,otomatik ana kucağı vs aldım . Şuan param olsa elimde araba koltuğu da alırdım 😅.Ayri olarak mochi eller serbest göğüs pompası (taksitle)da aldım ne olur ne olmaz lazım olur diye . Emzik aldım 6+ay . Mamajoo 0+ biberon aldim .Kıyafet işini sorarsanız tulum tarzı aldım 3 ve 6 aylık birkaç 2 takım atlet aldım. 2 ser tane 0-3-6-9-12 ay gibi bedenleri. Çoraplar aldım 🥰 alt pijama 3 lu takım aldım . Hediye aldı mesela annem anne bebek çantası mamajoo 6+ay Biberon battaniye vs ve kaynanam ve komşularından yenidogan takimlar alanlar da oldu . Eltim mustela banyo şampuan set ve banyo havlusu yine birkaç parça kıyafet aldı . Allah razı olsun. Bir bebek yorgan hurcu kadar eşyası var çok şükür. Şubat ayi trabzonda karda kışta Eşimi ücretsiz izne çıkardılar bir ay . Böyle kötü olayların yanında çevrende iyi insanlar olması iyi hissettiriyor bir nebze.