@panikprenses 22 haftaligim parmağım kırık bukmedigim sürece sıkıntı yok kilo almadım kilo alsaydım sıkıntı ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum bu bir hastalık normalde freiberg diye geçiyor ayakkabımı ortopedik kullanıyorum bir marka var onun dışında ayakkabı giyemiyorum sıkıntılı bir ameliyat 7 8 senedir var geçen sene artık iyice ilerledi ameliyat etmediler yaşım genç diye ortopedik ameliyatlar biraz sıkıntı oluyormuş üniversitede olacam ameliyatı ameliyattan sonra bir ay aparat takılacak o yüzden hemen ameliyat olmam imkansız gibi duruyor bebek için bakamam çünkü anca toparlaması lazım emzirme dönemi bitmesi lazım Gazi üniversitesinde bu işin üzerine doktor bulduk ayarla et kanlar röntgen falan herşey hazırdı bir iki gün önceden aricakti doktor ki aradı hamileyim dedim geçen hafta öyle bişey yoktu dedi 😁😁😂 geçen haftadan bu haftaya çok değişti hocam dedim😁 dogumdn sonra görüşürüz o zman dedi şimdi kayıtlarım falan duruyor ilerleyen zamanı bilmiyorum kötü bir durum olmadığı sürece emzirme dönemini bekleyecegim olası bir durumda mecbur erken olurum dayanilacak gibi değil çünkü ağrısı hamilelik öncesi çok kötüydü ama hamiellikte maşallah öyle o kadar dayanilmicak ağrılar yasamadim