19ekım Bı sabah her sabah adet olan b1hafta geciktiği için içime şüphe doğdu. O gün de 9gun olmuştu sanırım kafama takıldıbı yandan içim içime sığmıyo ama, nasıl ve çok endişeli yım. 5yasında oğlum var Oğlum da çok hareketli hehblı çocuk ama naparım ne ederim düşünüyorum bı yandan da byüdü oğlum istyorum dedım hep, 🥰 esım de sabah evde uyuyor tabı gttım uyurken test, çubuğu aldım acaba dye? Banyo, da testı yaptım bekledim bi kaç dakıka pat hemen çıkmaz mı 😲net ıkı, çizgi😍 aynaya baktım gözlerim doluyor bı tuaf hislerım odaya, geçiyorum eşim uyuyo ama dedım ahmet test aldım çıktı. Hamileyim ben 😇 Gözleri araladı oan anlamak için 😅 bı sessiz kaldı bebek nerden çıktı gibisinden. Oğlum yanımda annem abı olcan dedım bebek var. ☺ Hemen bzimkı kardeş demeye başladı
Yanı, netleşince anlamış olduk kesin dye kı eşim hep korunan bırısı çeker kendini hep planlı gebelık değildi bizim. Dedim bı kan versem, anlaşılır öğlen olmadan, saat 9dan sonra cıktım kan vermeye eşimle özel hastaneye gttık. Muayene de oldum keseyı görmek ıcın hayırlı olsun gebesınız deyınce doktor. 5-6haftalık çıktı duygusal dım bende ☺
Eve gelince annemı aradım haber verdim. Öyle bır gündü işte.. ☺unutulmuyor