panikprenses ilk gebelıgımı söyleme seklımden bahsetmek ısterım😇
Benımkı tüp bebek transferı sonrası bekleme sürecıydı 12. Gun test günüydü fakat ben cok heyecanlı oldugumdan evde 7. Gun test yaptım cok net pozitif cıkmıstı ama inanamadım gittim acilde kan verdım net olarak hamıle oldugum ortaya cıkmıstı , esım bundan öncesınde de hep mercimeğim diye karnımı sevıyordu 🤣🙈
Nasıl soylesem dıye cok dusundum klişe olmasın dedim sürekli mercimeğim diye sevdıgı ıcın içine dogmustu sanki hamıle kalacagım🙈 ben de kalplı bır kutuya mercımeklerı koydum testi de yatak odasında farklı bır yere…
Eşimi odaya cagırdım sana bir hedıyem var dedım hıc bır sey anlamadı doğal olaral test gunune cok var dıye, neyse kutuyu açtı mercımekler var burda dedı 🙈 evet dedım nasıl yani anlamadım dedi o arada da telefonumun kamerası açık şekilde bır yere sakladım söylerken anı kalsın dıyee. Sonra bana dedı kı yoksa hamıle mısın dedı evet dedım ciddi misin sen dedı evet dıyorum sarılıyor öpüyor tekrar başa dönuyor sen sımdı hamıle misin ben baba mı olacagım ? Dıyor evet dıyorum nerden bılıyosun ama gunune var dıyor gebelık testı yaptım pozitif dedım teste baktı şapşik bir bakış attı emınım teste de ınanamadı o yuzden kan sonucumu gosterdım saatlerce sevınc yasamıstık böyle bır duyguyu bırkac yıl bekleme sonucunda yasayınca göz yaşlarımız sel olmuştu 🥹♥️♥️🥰