Ben o gün fizik tedaviye gitmiştim topuk ağrısı için röntgen isteneceğini biliyordum o yüzden adet tarihine denk gelen zamana randevu almıştım önceden ama 5 gün gecikmem olmuştu, daha önceden de gecikmelerim olduğu için o ay hiç hamileliğe yormamıştım zaten hep gecikiyor diye neyse gittim doktor da gebelik şüphen varsa kesinleştir ona göre ilerleyelim dedi ben de gecikmem var ama değildir ya dedim kesin bir şekilde😀 sonra hastanedeyken kadın doğuma sıra aldım ne olur ne olmaz bir öğreneyim madem diye ama sekretere yine fizik tedaviye gelebilirim dimi diye soruyorum o kadar eminim olmadığına😀 kadın doğuma gittim kan verdim doktor bir de muayene etti kist varmış hatta baya da büyükmüş ameliyatla alınabilir bile dedi ben de üzüldüm baya demek o yüzden gebelik olmadı diye düşündüm nerdeyse 1 buçuk yıla yakın olmamıştı çünkü, ama eve dönerken de bir ihtimal dedim test aldım eczaneden eşim de doktora gittiğimi biliyordu kisti söyleyince o da üzüldü sonra kan sonucu çıktı pozitifti ardından testi yaptım o da pozitifti🥹 akşam eşim gelince ona küçük bir not yazdım bebeğimizin ağzından, gebelik testi ve önceden aldığımız patikler vardı onları koydum masaya bana bir masal anlat baba şarkısını açıp gösterdim eşime beraber ağladık sevindik çok şükür 5. aydayım şimdi😍 Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin🌼