Mikoosu 14 marttı ama bebek rahim ağzını kapatmış plesanta yaslanmaya başlamış 10 marta çekti doktorumuz
Mervecimmm Mikoosu bu teşhisi kaçıncı haftada koydu doktorunuz. Neyse ki zaten sona yaklaşmışsınız. Sağlıkla gelsin
Mervecimmm Glgl Mikoosu Salihazeynep Yavrukedicik Pnrmrm aysekaann Flowerssssss Girlmama Gizemert Seray2 Kızlar nasılsınız? Butonu aktifleştireyim dedim çünkü ben 10 Mart pazartesi doğum yaptım ☺️Beklemedi bizim minik 38+3’te geldi. Sizler de durum nedir?
Mervecimmm Mahinur-12 vajinal doğum olacak herhalde sizinki. Onu beklemek de ayrı heyecanlıdır ya. Her an her şey olabilir 🙂🙃
ReyHalVe21 Mervecimmm sizin ki sezeryan doğum mu.?ikinci sezaryan mı? Bende üçüncüye hamileyim sezaryan oldu ikinci üçüncü bebişte sezaryan olucak muhtemelen korkuyorum ama😅
Mervecimmm denizin__annesii ay en yakın sizsiniz. Perşembe akşamı güzel haberleri bekliyoruz. Buraya doğurdum yazmanız yeterli ☺️
Mervecimmm Mikoosu anladım. Ben de son kontrolümü 36+6’da olmuştum o zaman her şey normal görünüyordu şuan 37+4’üz 2 gün sonra kontrol var bakalım ne diyecek. Ekstra bir durum görürse bizim de tarih değişebilir
richgirl10 Mervecimmm sanırım iki gün sonra 6 mart🙉 yarın netleşecek. 38+0 da almış olacak. Sizin ki kaç hafta?
Mervecimmm Glgl ay ben de söylesem o saatlerde alsa keşke. Çünkü biz ilçede oturuyoruz hastanem 1 saat uzaklıkta. Hazırlan git sabahın köründe zor olacak
Mahinur-12 Hulu61 bu gidişle öyle gibi hiç grlmicek gibi hissediyorum artık diğer gebeliklerimde 38 de doğdular uzadıkça bende sıkıldım artık hayırlısıyla dogsunlar inşallah 🤲
Hulu61 Mahinur-12 Evet kime sorsam çevremde 37 38 de doğum yapmış nadir 39 40 hafta da doğum yapan arkadaşım 🤦
Mikoosu Mervecimmm bizde de o sebeple erkene çekti bebekte rahim ağzını kapatınca çok zor yürüyorsun çok agirlasmissin dedi
Womanmom15 Son 15 ama nasıl 15 😂 sancilarim oluyor 1 haftadir ve o kadar sıkıldım ki dogurunca hamilelige dair bişey görmek istemiyorum bunaldım artık sancilardan hareketsizliktenb
Mervecimmm Womanmom15 ay hiç sorma özellikle son 3 gündür beni de baya zorlamaya başladı. Nefes darlığı, durmadan orama burama giren sancılar, stres. Hepsi bir arada.
Mervecimmm Mikoosu benim de uzun süre oturup kalkınca ki uzun süre dediğm 10 dk falan 😄 vajinam çok ağrıyor. Bir kaç dım atınca geçiyor ama müthiş bir baskı hissediyorum vajinada . Bebek o kadar aşağıda değil aslında. Çatı genişliyor dedikleri şeyi mi yaşıyorum acaba
denizin__annesii Mervecimmm inşallah 🤲🏻🤰🏻💙 39+2 oluyorum persbm günü yazarım inşallah dualarınıza talibim kolay bir doğum için bu mübarek ayda banada yer verin dualarınıza adım derya
Womanmom15 Mervecimmm 1 haftadır sancim var vajinal muayene oldum 3 cm açıklık var dedi doktor bebek kanalda ama gerideymis karnimda inmedi tam dogumdanda korkuyorum ama dogurmakta istiyorum artık çok zor