Asfur Mervecimmm sohbetin devamını okuyunca gördüm de yazmıştım artık 🤣hayırlı olsun bebeğiniz darısı bize inşallah
Lale9191 Mervecimmm Merve hanım gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi ☺️ siz de Gülenay hanıma takipliydiniz memnun kaldınız mı vaktiniz olduğunda süreçten bahsederseniz çok sevinirim. Benim de çok az zamanım kaldı merak ediyorum ilgi nasıldı dikişleriniz düzgün mü baba doğuma girebildi mi gibi gibi🙊
Mervecimmm Lale9191 merhaba teşekkür ederim ☺️ Her şey çok güzeldi.Ben bu defa biraz heyecan yaptım. 2. Çocuk olunca ameliyathaneye girerken aklında sadece arkada bıraktığın çocuğun oluyor o yüzden aşırı hassas ve duygusaldım. Gülenay hanım bana sarıldı konuştu teselli etti. Ameliyatım uzun sürdü ama biraz çünkü beraberinde tüp bağlatma operasyonu yaptırdım bir debenim rahmim yapışmış ilk sezaryenden dolayı olabilir dedi. O yüzden uzun sürmüş 1,5 saatte falan çıktım o biraz beni yordu. İlk sezaryen sonrası gaz çıkarmada ve ilk yürüyüşte aşırı zorlanmıştım toparlanmam çok uzun sürmüştü. O yüzden bunda da en korktuğum şey ilk yürüyüştü.ama hiç korktuğum gibi olmadı gayet rahattım. Gece boyunca da eşim bebekle ilgilenirken ben kendi kendime kaç defa desteksiz kalkıp yürüsüm bu benim için mucize gibi bir şeydi 😄Yine ilkinde gaz çıkarmam 24 saati bulmuştu o da zorla bunda 12 saatte falan çıkardım. Fakat sonrasında gaz sancısı çok yaşadım o da tüp bağlattığım için sanırıö çünkü o operasyonda tüplere hava veriyorlarmış bu da çok gaz sancısı yapıyormuş. Hastane personeli de oldukça anlayışlı ve kibardı. Her istediğin anında oluyordu Eve geldiğimde de çabuk toparlandım. Özetle özellikle ilkiyle karşılaştıracak olursak her şeyiyle çok konforluydu.
Mahinur-12 Bende 6 Mart’ta doğum yaptım normal doğum oldu şükür her şey güzel geçti hepinizin bebisleri hayırlı olsun analı babalı sağlıkla buyusunler inşallah 🤲
Lale9191 Mervecimmm sizin adınıza sevindim ne güzel olmuş ☺️ benim de ilk doğumum olacak umarım güzel geçer iyi şeyler duymak motive etti teşekkür ederim 🌸
Mervecimmm Yavrukedicik iyiyiz çok şükür ikimiz de. Uykularımız karışık. Gündüz uyuyor gece sürekli emmek istiyor. O biraz yoruyor beni. Bir de bitmek bilmeyen bir gazım var. Sürekli gaz sancısı çekiyorum. Tuvaletten çıkamıyorum 😁 Sen ne yaptın? Nasılsın?
meltembadem Mervecimmm ben elendim kızlar darısı bekleyenlerin başına 🥰 14 Martta oğlumu normal doğumla kucağıma aldım 🙏 doğumum zor geçti o yüzden hikayemden bahsetmek istemiyorum. İnşallah herkes sağ salim kucağına alır bebeklerini 🤗❤️
Yavrukedicik Mervecimmm bende iyiyim bebekte çok şükür uyku problemi bizde de var sersem gibiyim çit dese uyaniyorum uykularım yarım :( sütüm gelmeye başladı ama ucunu çok tutamiyor bende sağıp öyle veriyorum en azından anne sütü içmiş oluyor arkasından da mama veriyorum doktor tavsiyesiyle gaz çıkarıyorum fakat büyük tuvalette korkuyorum hala yapamadım iç bozan şeyler yemeye mutlaka devam ediyorum baş ağrım oluyor adapte olamıyorum bazen psikolojik olarak tuhaf hissediyorum:(