Aysunnn3 Aleyy_53 ilk hamileliğimde benimde en çok özlediğim yüz üstü yatmak olmuştu hatta ağlıyordum yüz üstü yatamıyorum diye 🤣🤣 şuan ikinciye hamileyim 33. Hafta yüz üstü de yatıyorum yanda dönüyorum valla ilklerde korkuyor insan ama ikinci daha rahat korkmuyorsun 😅😅
_mucizem_ Aleyy_53 32+2 haftalığım sırt üstü yatmak beni rahatsız etmiyor bebeğimin de sıkıntı yaşadığını sanmıyorum. Rahatsız olunca çok ittiriyor çünkü ☺️
tomrisinaannesi Aleyy_53 direkt yatmayı özlüyorum artık sağa sola her türlü yatmayı gkfjd bebem 1 aylık uykular haram 😂 sağlıkla doğurun sizde
KumpirsMom Aleyy_53 ayy bazen dönüyorum öyle rahatlıyorum ki bir 10 saniye durup geri çeviriyorum kendimi 🥹🥹 kan dolaşımını yavaşlatıyormuş yoksa tek rahat ettiğim şekil sırt üstü 🥹
cakethesel Aleyy_53 Bazen uykumda kendimi sırt üstü yatıyo şekilde buluyorum,bazen rahatsız ediyo bazende rahat ediyorum ama cokta uzun süre öyle kalmamaya dikkat ediyorum.Ama yüzüstü yatmayı nasıl özledim ahh ah doğurdugumda ilk işim yüz üstü yatmak olacak🥹
Yogurtlupilav Aleyy_53 sırt üstünden çok yüz üstünü özledim ya, böyle kafamı görüp bacaklarımı karnıma çekip uyuma fikri çok heyecanlandırıyor 😍😍