hivda36 Aysenur_0046 Korkma ikincide acı seviyesi biraz daha yüksek amaa insan hemen toparlaniyor ilkten daha çabuk toparlaniyosun zaten her hamilelikte olan dünyaya gelmiş çocuklara oluyor benimde 2 tane var asla ilgilenemiyorum.
Aysenur_0046 hivda36 ameliyat yeri zatn mecbur agriyacak sonucta o kadr kesi oluyor canm aslında biliyoruz ne olduğunu ameliyat olurken de yine de korkuyoruz kimimiz ikinciyi alacak kucağına kimimiz üçüncüyü birsey olmadığını biliyoruz ama korkuyoruz
hivda36 Aysenur_0046 Ben çocuklari geride bırakıp geri gelememekten çok korkuyorum ondan bu düşünceler var çünkü çok zor bir hamilelik geciriyorum
Aysenur_0046 hivda36 himm anladim canm neyden dolayı zor gebelik geçiriyorsun peki rabbim kolay kurtarsın insalllah sağlıcakla al kucağına 💗
turkan403 hivda36 benm üc sezeryanım cok güzel gecti bir ay oldu doğum yapalım ikinci kabus gbiydi bunda aradında bir sene bile yoktu ondan mı zorlanmadım güzel gecti anlmadım vala
Momcrn turkan403 canım bende 3.olucam bebeğim 2.bebeğim şuan 8aylık bende 14haftalık hamileyim hamileliğiniz nasıl geçmişti erken hamile kaldığınız için ağrılarınız oldumu acaba
hivda36 Aysenur_0046 Bir böbreğimde hamilelik nedeniyle büyüme var ben bel ağrısı aşırı yaşıyorum mide bulantısı zaten bel ağrısından beter herşeyden tiksiniyorum yazsam buraya roman olur gerçekten
turkan403 Aysenur_0046 aralarında 2buck sene vardın ondan mı blmyom cabuk ayaklanamadım xok çok agrım cok sızı oluyodu bunda bir iki gün sizi oldu snra untm ameliyat oldumı bile
hivda36 startown Evet ben ilkinde ameliyatimdan 4 saat sonra kendim kalktım ayağa ama 2 incide ağrıdan 2 gün hastaneye başıma kaldırdım ama tabi bu herkes için geçerli değil kimisinin ikincisi ilkinden daha rahat geçiyor şans ve vücut yapısı
123obd hivda36 benim 3. Sezryanimda doktor aynı yer yerine bi alttan açmış sebebini bilmiyorum ama toparlanmam daha çabuk oldu
Aysenur_0046 turkan403 benim de kızım suan 2 yaşında yeni girdi doğum yapana kadr 2yas 3 aylık oluyor inşallah kolay geçer
Aysenur_0046 hivda36 anladim canm rabbim ağrının acını dindirsin nerede hasta olan varsa rabbim geçirsin acılarını inşallah ❤️
turkan403 Momcrn ilk başlarda yoktu rahat gecmişti vala sonlara dogru cok baskı oldu alt tarafım bel agrısı cok cektirdi ama ztn sonlara dogru ağrı normal bnce