Mervecimmm Rumeysahnm 28. Haftaya kadar falan ayda bir, sonra 34. Haftaya kadar 15 günde bir, 35’ten sonra hafta bir gittim ben.
Eylul41 Rumeysahnm saglikli sekilde.ilerleyenler ayda bir. 32. Haftadan sonra 15 gunde bir 36 dan sonra haftada 1. Ben riskli bir surec yasadigimdan ilk 28 e kadar 15 te bir gittim 28 den sonra haftada 1 e düştü simdi 5 6 gunde bir gidiyorum
Kahvesever12 Rumeysahnm 37-38 hafta arasındayım haftada bir gidiyorum öncesinde 4 haftada bir gidiyordum
Mmtomyr Rumeysahnm 10+6yım hep 15-16 günde bir gittim biraz sıkıntılıydım yarın yine kontrolüm var doktorum ayda bire çıkarırsa bundan sonra öyle gidicem
Annekuzusu06666 Mmtomyr bizde 8 haftalığız bende iki haftada bir gidiyorum biraz riskli gebelik olduğu içn
2Princess1Mom Rumeysahnm Hem devlet hem özel takipliyim. O yüzden her iki doktoruma da ayda 1 kere gitmeye çalışıyorum. 15 gün arayla gidiyorum. 20+3 haftalığım.
kvsrbrn 13 haftalık hamileyim en son sekizinci haftada gitmiştim beş haftadır gitmiyorumeğer bir sorun yok ise çok sık gitmeyi düşünmüyorum.Herhangi bir sıkıntım da yok çok şükür iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum belki cinsiyeti öğrenebiliriz ☺️