Rumeysahnm Kızlar merak ettiğim bir konu aslında çok gitmeyi istemeyenler de var her özlediğinde gidip görmek isteyenlerde sizce nasıl olmalı normali nasıldır yani
xEndless Rumeysahnm İlk 3 ayım riskliydi 2 hafta da 1 gidiyordum risk geçtikten sonra ayda 1 oldu muayeneler
Minikkuzum00 Rumeysahnm ayda bir çağırıyordu beni doktorum ikiz olmama rağmen. 25 ten sonra 3 haftada bir 28 den sonra 2 haftada bir bu şekilde.
MhysaTheGreat Rumeysahnm ben ayda bir gidiyordum 22ye kadar sonra Perinatoloji de çağırınca bi ara 2 haftada bire düştü gibi oldu bu ay en son perinatolojiye gittim 32de tekrar kendi doktoruma gideceğim tam 1 ay oluyor ilaçlar daha erken bitmezse tabi. Ona göre ayarlıyorum kendimi doktorum da şu tarihte gel demedi hiç ben ay oldukça gidiyorum yani çok sık gitmek istemediğimden
Pnr3361 Ayda bir ile başladık.şimdi erken doğum riski olduğu için 5 haftadır her hafta gidip nstye giriyorum
Glhayat_54 Normali doktor ne zaman gel dediyse ozaman. Devlete zaten 2 haftada bir gidemezsin randevu almak zor, özel desen fiyatlar almış başını gidiyor.. Normali zaten bi sıkıntı olmadığı sürece ayda 1.. Doktorda ayda 1 cağırıyor zaten.
Rumeysahnm MhysaTheGreat sizin düşüncenize katılıyorum devlet takipliyim doktor belli Bir tarih vermedi bende sormayı unuttum kendi çapımda ayda 1 yapacağım
MhysaTheGreat Rumeysahnm yani ekstra bir problem yoksa kasılma kanama ağrı sızı akıntı vs vs sık sık gitmeye çok gerek yok sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 😊
zynpknt Rumeysahnm ilk zamanlar 3 haftada birdi sonra 4 haftaya çıkardı doktor ama ben 3 haftadan sonra kurmaya başlıyorum gidesim geliyor 😂 bide serklajlıyım 3 haftayı geçince keçiler kaçıyo😂
Dilaraklnc3 İlk zamanlar bazen 1.5 ay sonraya atıyordu doktor çok küçükken. Şimdi 33 haftalığız 2 haftada bire düştük 🫠