matisse Oglumun adi Arden Pamir olacak insallah💕 isminin anlamini simdiden tasiyor.. hevesli istekli sabirsiz :) 36.haftada dogmak istiyor🤦🏼♀️
Bulutlu Ben Bulut diyorum 👍🏻 Eşimin adı 😍 Bebekken çok usluymuş şimdi de oldukça sakindir kendileri 💙
Feeling07 Bulutlu Bende sırf bu yüzden Bulut istiyorum. Sanki arden olunca daha hareketli olucak gibi hissediyorum eşimde ne alakası var diyor :) ardenin anlamı istekli sabırsız demek çünkü 😊
Gamzeemrmrt Sofita bnce doruktan arden daha guzel doruk bnde ıstıyodum eşim dedıki dalga gecıyolar hep duydum cok deyınce degıstırdıka arden on numara
Sofita Gamzeemrmrt ben de dorukların yaramaz olduğunu duydum dalga geçildiğini bilmiyordum ama insanlar dalga geçecek birsey hep buluyorlar maalesef
Bulutlu Feeling07 adı ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsun inşallah canım ☺️ İkisi de güzel. Ama bazı istisnalar olabiliyormuş 😄 Baksana @Gamzeemrmrt
Feeling07 Gamzeemrmrt Sağlıkla büyüsün inşallah Bulutcuk❤️ Bizde bakalım hangisine karar verirsek ama eşim ısrarla Arden istiyor sanırım arden olucak ☺️