umrumdadegil Razismom hayır karafilleri eziyorsun üzerine zeytinyağı koyup 1 gece dolapta beklet parmağınla sürersin damaklarına biraz
Beybyi dilaradoyan yastık olması şart değil yatağının altına koyması da yeterli küçük bı parçayı poşet falan içerisinde yerlestirebilir ufalansa bile kırıntıları dökülmez yani nazar için korktuğunda çocuklara bizim burda öyle yaparlar etkisini de görürler
Yogurtlupilav Razismom Diş zamanı oğlum da öyle yapardı. Muhtemelen uyanmak istemiyor ama acıdan ağlıyor sonrada uyanıyordur. Buzdolabında soğutulup sürülen ilaçların çok faydasını görmüştğm ben o dönemde..
tecrubeliiannee Razismom ben de sizin gibi çok düşündüm başka şeyler bile düşündüm hatta diştir aylarca zaman alıyor çıkması bizim öyleydi sancı vurduğu zaman ağlardı çığlık atardı
Razismom tecrubeliiannee ahh kıyamam ya, küçücük bedenleri neler çekiyor, ağrıları çok ki öyle ağlıyorlar demek🥺 bu gece resmen nöbet tuttum başına..
dilaradoyan Selinselinselin o ay grubundaki çocuğun ekran maruziyeti yoktur diye düşünerek hiç ihtimal bile vermedim inanın. Uyku terörü farklı bi durum her uyku ağlaması terör sınıfında olmuyo ☺️