Mrvemr3449 Kızlar kullanan oldu mu mantar varmış kullanmaya başlayacam ya şu gebelik o kadar yordu ki beni. Bekarken ne enfeksiyon ne mantar asla uğraşmadığım şeyler evlendim sonra bir gebe kaldım herşey üst üste bıktım valla
Esrakzly Mrvemr3449 3 kutu bitirdim geciriyro gibi oluyor tekrar başlıyor hatta bugün yine gittim doktora alttan muayene etti hemsire açıklık var mi diye ve enfeksyin için bugün yine verdi bakalim geçer inşallah
Gulce35 Mrvemr3449 şu son iki doktor kontrolümde de enf çıktı ikisinde de bu fitili kullandım çarşamba kontrolüm var yine çıkacak bence bir türlü geçmiyor ben de çok muzdaribim. Dut suyu demişti bir arkadaş ona iyi gelmiş bakayım tam ne yazmış tekrar döneyim size alma fırsatım olmadı henüz benim
Elifimsib Mrvemr3449 kullandım ama geçirmedi benimkini maalesef sonrasında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama ben progestan kullanıyorum sabah akşam o da çok tetikliyor enfeksiyonu muhtemelen o yüzden donaxyl işe yaramadı
Mrvemr3449 Kullandıktan ne kadar sonra geçti mantar enfeksiyonu acaba kullanan varsa yorum yapabilirmi lütfen
Gulce35 Mrvemr3449 “benimde enfeksiyon sorunum vardı kuru dut aldım aktardan 1 buçuk su bardağına 2 yemek kaşığı dut koyup biraz kaynatıyorum demlendikten sonra içiyorum 1 buçuk yemek kaşığı hiç enfeksiyonum olmuyor” böyle yazmıştı
Gulce35 Mrvemr3449 idrar yolu enf için söyledi dut kurusunu ama mantar varsa enf yapma olasılığı da var o yüzden eğer tahlilde çıkarsa o da aklınızda kalsın 🌸