Sevgiiss Hizliveofkeli benim 2 ay önce de 20 küsür idi kan verdim geldim kanama başladı aynı böyle ya
Mucizeem__ Sevgiiss 12 değerin belki yükselir hamilelikte lekelenmeler olabiliyormus stres yapma daha çok tetikler 😚
Mor-kelebek Sevgiiss dur hemen üzülme belki yerleşme kanamasıdır yat dinlen güzelce ayağını yüksek tut iki gün sonra belki leke olmazsa yine kan verirsin
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 Allah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 yarın 4+5 olucaz çok karın ağrım var ilk kontrol olacak inşallah kese gözükür herşey yolundadr 🤲🌸
Mucizeem__ Nurellaaaaaaa1212 bende inanmıyordum ama kaç kişi gebeliğin ilk zamanlarında olabilir dediklri için lekeler çok umrumda olmuyor önemli olan kırmızı olan adet kanaması bence 😃
Nurellaaaaaaa1212 Mucizeem__ ben önceki gebeliğimde 24 haftalık kaybettim 24 hafta da kahverengi kanamam oldu. Doktor bile alışmıştı yani olabiliyor
Mucizeem__ Nurellaaaaaaa1212 Allah uzun ömürler versin Rabbim büyük demekki daha zamanı gelmemiş olur olur nasip herşey 😚🌸🌸
Nurellaaaaaaa1212 _Gizem__98 16. Haftada belli oldu amniyosentez yapıldı 5 haftada cıktı. 16. Haftadan sonra farklı doktorlara gittim kabullenmek istemedim ama malesef sonuc kötüydü