Merveemctgcl Sevgiiss bu testleri yanlış yapıp insanların umutlarıyla oynayan herkese hakkım haram olsun
Sevgiiss Merveemctgcl 1 dk içinde çıktı iki testte de o an zıpladım resmen hemen çıkınca kesin var demiştim ama adet olcak gibi ağrım vardı
_Gizem__98 Sevgiiss benimde adet olcak gibi ağrım vardı ama hamileymişim ya emin misiniz çok mu kanama var şuan yerlesme kanaması olamaz mi yaaa
Sevgiiss _Gizem__98 bilmiyorum ki yerleşen nasıl olur kahverengi leke gelmiş işte canım :( oğlumda yerleşme yaşamadım bilemiyorum.
Kelebekkkk34 Sevgiiss idrar testinin ikisi de ayrı marka mıydı canım orayı kaçırmışım. İnşallah yerleşme kanamasıdır ya
Mor-kelebek Sevgiiss dur hemen üzülme belki yerleşme kanamasıdır yat dinlen güzelce ayağını yüksek tut iki gün sonra belki leke olmazsa yine kan verirsin
Hizliveofkeli Ya hep iyi düşünmek istiyoruz ya ben kimyasal olunca 4ü gördüm daha kanama yoktu. O günün akşamında kanama oldu. Sen bi yat dinlen bakalım of
Sevgiiss Hizliveofkeli benim 2 ay önce de 20 küsür idi kan verdim geldim kanama başladı aynı böyle ya