umutluanne7 353533 Maşallah canım sağlıkla kucağına al İnşallah 🥰 ne zaman transfer oldun kaçıncı gün embriyosu ? Kan mı verdin
353533 Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına 2. Denemem bu 22 şubatta transfer oldum 5.gğn embriyosu 7.gğn sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem oldu hemen kan vermeye gittik 98 ile hamile olduğunu ögrendim
Arzu_tasan umutluanne7 gittim 5+5 ken öğrendim kese görüldü kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi canım
Arzu_tasan Kızlar ben de aşırı koku hassasiyeti başladı geleli yumurta yiyemıyorum istifra edıyprum ne olacak bilmiyorum
Ceylan1907 Ceylan1907 Ayse71 yaa kıyamam banada dua et yarın sabah gidicem cok heycanlıyım. Aglayıp duruyorum yarın kalp atısı icin gidicez inşallah hersey cok güzel olur
Arzu_tasan Ayse71 ay ne mutlu sana Allah kucağına almayı nasıp etsin kuzum inşallah ben de kalp atışını duyarım ❤️
Ayse71 Arzu_tasan çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sende duyardın en kısa vakitte inşaAllah🤲🏻🥰
agacall umutluanne7 merhaba🌸 ikinci gebeliğim. Son adetim 16 Aralık ama sonrasında hamile kalmışım altı haftalık falanmış. İlk hamileliğimde bu kadar yorgun hissetmiyordum. Şimdi iş yapıyorum hemen gözlerim kapanıyor zor ayakta duruyorum hep yorgunum ve sürekli sürekli sürekli gaz sancısı çekiyorum ve ağrım oluyor altı karnımda doktor normal dedi ama hayırlısı🫠🌸