umutluanne7 Esrarel02 6 haftalık ama ultrasonda 4 mü göründü , sanırım geç döllenme olmuş hayırlısıyla kese ve kalbi de duyarsın canım benim 🥰
Esrarel02 umutluanne7 adım cnm keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarız ama birazcık ayakta kaiyim bir iş yapiim belim ağrıyor ve kalçama vuruyor ağrısı şuan mesela bu durumdayım hatta kasigim da ağrımaya basldi
Hmyra_53 Gulfmogz ben düşükten sonra kontrol için ona gidiyodum şuan tekrar hamile olduğum için geçen hafta sıra aldım. Sabah 10 da sistem yenilendiği gibi alıyorum bazen 2-3 gün üst üst bakıyorum anca öyle denk düşürüyorum zeliha hanımı
Hmyra_53 Gulfmogz amin 🌷Sıra için sabah 10 da şansınızı denerseniz çok rahatlıkla sıra bulabilirsiniz
Ceylan1907 Ayse71 ayyy yaz mutlaka ben tam 5 haftalik dedingordun senin gibi carsamba kalp atisi icin cagirdi resmen gun sayiyorum
Ayse71 Ceylan1907 nasip olursa tekrardan cuma gidicem günü beklemek çok zor hemen zamanın geçmesini bekliyorsun 🙈
353533 Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım tüp bebek ile hamile kaldım henüz çok yeni belirtileriniz neler tüp bebekle hamile kalan var mı aranızda
umutluanne7 353533 Maşallah canım sağlıkla kucağına al İnşallah 🥰 ne zaman transfer oldun kaçıncı gün embriyosu ? Kan mı verdin