Medineali beyzaakartal benimde önce bir kaybım var 13 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik dün 5haftalık hamile olduğumu öğrendim sizin kayıp düşük mü kalbi mi durmuştu benim gibi korkularım var benim de
beyzaakartal Ayse71 benim bir önceki düşük ile sonlandı bende onda hiç böyle değildim bulantım olmazdı çok rahattım bu çok farklı geçiyor
annesininincitanesi Arzu_tasan Benim de 4+6’da görüldü belli belirsiz de olsa görünüyor betaya da bakılır hayırlısıyla görünür merak etme 🙏🏻🌸
Arzu_tasan annesininincitanesi canım benim beta 10.000 çıktı açıkçası dört haftalık ya da beş haftalık gebelikte 10.000 çıkması normal mi hiç bilmiyorum
GULLMOMMY beyzaakartal beyzaakartal gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 2 ay önce kaybım oldu bir tane oğlum var bu ay düşünüyorum ama genetik test verdim onun da sonuçlar 2 aya çıkarmış hevesim giti ya senin kaybının sebebi neydi canm
beyzaakartal GULLMOMMY ilk bebeğim olduğu için detaylı bi araştırma yapılmadı ama lekelenme sorunu yaşıyordum ve bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden kaybettim
Zumra-nur46p Ayse71 amin inşallah güzelim 🥺 reglim 4 gün gecikti test yaptim laboquick markası negatif çıktı karın guruldaması iğne batması var sol kasıkta özellikle
H_M_ Medineali benimde 9 haftalık kalp atışı alamamıştık ilk gebeliğimde kürtaj olmuştum bende korkuyorum ya kalp atışı alamazsak bidaha diye
beyzaakartal Medineali benim sızıntı şeklinde kanamam vardı lekelenme yaşıyordum kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 8+1 e kadar küçülmüştü ne zaman kalbinin durduğunu bilmiyor doktorlar
GULLMOMMY beyzaakartal benimde ikinci gebeligim kalp atisi durmuş tu inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm
Ssozdmr annesininincitanesi ay bende 28 şubatta öğrendim bat4 marttı yarın gidicem doktora aşırı heyecan var kese bakacak bakalım 🙄🙄🙄💃💃
annesininincitanesi Ssozdmr gittin mi kuzum ne dedi doktor aynı gün öğrenmişiz bebişi ya merak ettim seni 💓
Ssozdmr H_M_ bana folik olarak Folidoce verdi. Önceden olan düşüklerim yüzünden asprin , akşamları kan sulandırıcı iğne ve Progesteron