umutluanne7 H_M_ ay evet burda ki herkes sanırım 2025 Ekim Kasım Annesi şöyle bi kese ve kalp atışını gördükten sonra öyle bi post açacağım 🥰❤️
Arzu_tasan Günaydın kızlar 5+1 den tabi uygulamaya göre selamlar yarın randevum var umarım kese görülür 🥹
H_M_ Arzu_tasan inşallah görülür ya ben doktorun yanında 4.hafta 6 gündü görüldü burayıda ona göre ayarladım smdi 5 hafta 1 günlük
annesininincitanesi Arzu_tasan Benim de 4+6’da görüldü belli belirsiz de olsa görünüyor betaya da bakılır hayırlısıyla görünür merak etme 🙏🏻🌸
beyzaakartal Ayse71 benim bir önceki düşük ile sonlandı bende onda hiç böyle değildim bulantım olmazdı çok rahattım bu çok farklı geçiyor
Ayse71 beyzaakartal ay ilk başlarda benimde aynıydı fazlaydı ama şuan biraz azaldı yine var ama oğlumda böyle değildim ya bu çok farklı hepsini yaşıyorum 😅
Ayse71 Sedakazann çıkar ama iş yaparken çok zorlama kendini itme çekme ağır kaldırma yapma rahim bölgenin kasılmaması gerekiyor
Ayse71 umutluanne7 bende anca işlerimi bitirdim uzanıcam biraz sonra çamaşır yerleşticem ev işi bitmezzz 😁🙈
BKS777 Arkadaşlar merhaba. Öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin bebişler. 🌸 Doktorunuz hangi folik asiti önerdi ? Başladınız mı memnun musunuz?
Ayse71 BKS777 benim doktorum folicus plus önerdi onu kullanıyorum tedavimin başından beridir içiyorum onu
Ssozdmr H_M_ bana folik olarak Folidoce verdi. Önceden olan düşüklerim yüzünden asprin , akşamları kan sulandırıcı iğne ve Progesteron