Ayse71 umutluanne7 işler bittikten sonra çok bişey kalmıyor zaten ye yat 😂 hamile kalmadan önce 2 ye 3 e kadar dururdum şimdi 11 de uykum geliyor 😂 sizde nasıl uyku durumları
Mommynr umutluanne7 bende sizin gibi 4 sene sonr ailk kez gördüm 2 gün sonra tüp bebek iğnelerine başlıycaktım🥲bir sene önce kaybettiğim bebekle aynı adet tarihimle süpriz bebişim geliyor nasipse ❤️rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah☺️🧿
umutluanne7 Mommynr Aminnn maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah ❤️🥰 güzel duaların için de Allah razı olsun 🥰❤️
beyzaakartal Ayse71 benim çok fazla bulantı ve kusmam olduğu için hiçbir şey yiyemiyorum o yüzden arada bir serum taktırmaya gidiyorum mecburen
Ayse71 hilal_tas94 ben tam 5 haftalık iken kese ve yolk kesesi göründü bu cuma günü kontrol var büyük ihtimal gittik mi görünür inşaAllah oğlumda 6 haftalık görmüştük
Mommynr hilal_tas94 hilal_tas94 benim o şekilde oldu canım hatta 5+4 filandı 10 gün kadar bekledik ☺️
Ceylan1907 Ayse71 ayyy yaz mutlaka ben tam 5 haftalik dedingordun senin gibi carsamba kalp atisi icin cagirdi resmen gun sayiyorum